РЕТРО

В Разлог хем си плащаме, хем ни хранят с боклуци

Само в ПИК
В Разлог хем си плащаме, хем ни хранят с боклуци
Автор: "Ретро"
Дата
Дата
11811
Коментари
4
В Разлог хем си плащаме, хем ни хранят с боклуци

Потребители сме към Дневния център за стари хора в град Разлог. Откакто е създаден центърът, през зимата за отопление се удържат суми от потребителите за ел.разходи. И това се случва  при положение. че отделен електромер за залата няма. Питали сме много пъти на каква база и какъв процент ни се спира, но досега никой не ни е уведомил. Защо никой не ни дава отговор на този въпрос?

На всичкото отгоре ни удържат и по 11-12 лева за други разходи. Така общо от хората на социалния патронаж се събира една сума от около 3 000 лева. Нима разходите са толкова много? В такъв случай излиза, че храната, отоплението и всички други разходи си ги плащаме ние.

За качеството на храната сме се оплаквали много пъти,  но до сега не се е подобрила. Отгоре на всичкото главната готвачка най-безцеремонно заявява – на който не му харесва да си върви вкъщи.

Имам чувството, че ни смятат за някакви натрапници. Защо е това отношение спрямо нас? Защо досега не ни се отговаря на зададените въпроси?

 

 

 

Димитър Хаджиев, Разлог (писмото е подписано от още 19 души)

Напиши коментар »
(4)
1
отговорът е защото ги крадат готвачката за какво е отишла там от любов към старите хора или към мръвките за в къщи това е българия в 21 век
2
СЪБЕРЕТЕ СЕ ВСИЧКИТЕ ОТ ДНЕВНИЯ ЦЕНТЪР И НЕ ПУСКАЙТЕ ГОТВАЧКАТА ДА ПРИПАРВА ДО ВРАТАТА. ДОБРИ ГОТВАЧИ ИМА НА ВСЯКЪДЕ. ТАКИВА БОКЛУЦИ, ЗАВЪРШИЛИ ТРИ МЕСЕЧНИ КУРСОВЕ И НАРИЧАЩИ СЕ СЕБЕ СИ ГОТВАЧИ, НЯМАТ МЯСТО В КУХНЯТА. ДА СИ ХОДИ НА ПОЛЕТО. ХОРА, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ УНИЖАВАТ, УВАЖАВАЙТЕ СЕБЕ СИ. НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ОТ НИЩО.
3
ако искате да си порьчате убйтво на стар човек готвачката ще го изпьлни без заплащане само давате порьчка тя е в комбина с „Управата на самия дом ако знаете как се краде в този дом просто и през ум не ви минаваза пенсйте да не говорим след като се изплатят има ЧОБЕК КОЙТО МИНАВА И ОТКРАДВА ВСИЧКИ ПЕНСЙ И СЕ ДОСТАБЯТ НЕ КЪДЕ ДА Е А НАПРАВО НА УПРАВИТЕЛЯ НА ДОМА СЛЕД ТОВА ТЯ ДАВА ДЯЛ НА СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА!!!В ТОЗИ ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА СТАБАТ СТРАШНИ НЕЩА МОЛИМ С СОЦИАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО ЗА НЕЗАБАВНА ПРОБЕРКА!!!УПРАБИТЕЛКАТА НА ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА В РАЗЛОГ Е ЗА СЪДА ДИРЕКТНО ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА ЗАЕДНО СЪС СВОЯТА СЧЕТОБОДИТЕЛКА!!!!!!
4
wh0cd459112 generic cialis Vasotec Sale Motrin Online cheap cephalexin Buy Kamagra revia clonidine cheap requip
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!