РЕТРО

В Разлог хем си плащаме, хем ни хранят с боклуци

Само в ПИК
В Разлог хем си плащаме, хем ни хранят с боклуци
Автор: "Ретро"
Дата
Дата
11460
Коментари
4
В Разлог хем си плащаме, хем ни хранят с боклуци

Потребители сме към Дневния център за стари хора в град Разлог. Откакто е създаден центърът, през зимата за отопление се удържат суми от потребителите за ел.разходи. И това се случва  при положение. че отделен електромер за залата няма. Питали сме много пъти на каква база и какъв процент ни се спира, но досега никой не ни е уведомил. Защо никой не ни дава отговор на този въпрос?

На всичкото отгоре ни удържат и по 11-12 лева за други разходи. Така общо от хората на социалния патронаж се събира една сума от около 3 000 лева. Нима разходите са толкова много? В такъв случай излиза, че храната, отоплението и всички други разходи си ги плащаме ние.

За качеството на храната сме се оплаквали много пъти,  но до сега не се е подобрила. Отгоре на всичкото главната готвачка най-безцеремонно заявява – на който не му харесва да си върви вкъщи.

Имам чувството, че ни смятат за някакви натрапници. Защо е това отношение спрямо нас? Защо досега не ни се отговаря на зададените въпроси?

 

 

 

Димитър Хаджиев, Разлог (писмото е подписано от още 19 души)

Напиши коментар »
(4)
1
отговорът е защото ги крадат готвачката за какво е отишла там от любов към старите хора или към мръвките за в къщи това е българия в 21 век
2
СЪБЕРЕТЕ СЕ ВСИЧКИТЕ ОТ ДНЕВНИЯ ЦЕНТЪР И НЕ ПУСКАЙТЕ ГОТВАЧКАТА ДА ПРИПАРВА ДО ВРАТАТА. ДОБРИ ГОТВАЧИ ИМА НА ВСЯКЪДЕ. ТАКИВА БОКЛУЦИ, ЗАВЪРШИЛИ ТРИ МЕСЕЧНИ КУРСОВЕ И НАРИЧАЩИ СЕ СЕБЕ СИ ГОТВАЧИ, НЯМАТ МЯСТО В КУХНЯТА. ДА СИ ХОДИ НА ПОЛЕТО. ХОРА, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ УНИЖАВАТ, УВАЖАВАЙТЕ СЕБЕ СИ. НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ОТ НИЩО.
3
ако искате да си порьчате убйтво на стар човек готвачката ще го изпьлни без заплащане само давате порьчка тя е в комбина с „Управата на самия дом ако знаете как се краде в този дом просто и през ум не ви минаваза пенсйте да не говорим след като се изплатят има ЧОБЕК КОЙТО МИНАВА И ОТКРАДВА ВСИЧКИ ПЕНСЙ И СЕ ДОСТАБЯТ НЕ КЪДЕ ДА Е А НАПРАВО НА УПРАВИТЕЛЯ НА ДОМА СЛЕД ТОВА ТЯ ДАВА ДЯЛ НА СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА!!!В ТОЗИ ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА СТАБАТ СТРАШНИ НЕЩА МОЛИМ С СОЦИАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО ЗА НЕЗАБАВНА ПРОБЕРКА!!!УПРАБИТЕЛКАТА НА ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА В РАЗЛОГ Е ЗА СЪДА ДИРЕКТНО ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА ЗАЕДНО СЪС СВОЯТА СЧЕТОБОДИТЕЛКА!!!!!!
4
wh0cd459112 generic cialis Vasotec Sale Motrin Online cheap cephalexin Buy Kamagra revia clonidine cheap requip
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Ангел Заберски-син
Ангел Заберски-син
музикант и композитор
Става на: 48 години
Анжел Вагенщайн
Анжел Вагенщайн
писател, сценарист
Става на: 95 години
Владимир Левчев
Владимир Левчев
поет
Става на: 60 години
Касим Дал
Касим Дал
политик
Става на: 55 години
Тодор Батков
Тодор Батков
адвокат, собственик на в. "Стандарт"
Става на: 59 години

Звъни мобилният на мутра. - Как си, брато? - Ей, нека се чуем по-късно, че сега съм на гробищата... - На гробищата??? Брато, ама кой те...