В Сирия е открито укритие на украински бойци в редиците на „Ислямска държава“

Само в ПИК
В Сирия е открито укритие на украински бойци в редиците на „Ислямска държава“
Автор: ПИК
Дата
Дата
6151
Коментари
1
В Сирия е открито укритие на украински бойци в редиците на „Ислямска държава“

Войници от сирийската правителствена армия при разчистването на позициите на „Ислямска държава“ в провинцията Деир ез Зор са открили стая, в която може би са живеели лица от Украйна, пише Взгляд.

При обиска на стаята сирийските войници откриват закачено на стената украинско знаме, оръжие, кръстословица на руски език, блокиран мобилен телефон и цигари. Местни украински медии сочат, че терористите от „Ислямска държава“ , които са уахабити, не употребяват тютюн по религиозни причини. 

През юли стана известно , че терористът от „Ислямска държава“, руснакът Марат Нурмагомедов, „разочаровал се“ от „халифата“ е избягал от Сирия в Турция, откъдето с получен на друго име „паспорт“ е излетял за Украйна, където се намира и до ден днешен. 

 

 

 

Фокус

Още по темата
Лидерът на екстремистката група, задържана в Кувейт, призна, че е купувал в Украйна оръжие за „Ислямска държава“
Часовник
04:20
Екстремистите, заподозрени във финансиране и въоръжаване на терористичната групировка „Ислямска държава“ (ИД), които бяха задържани в Кувейт, купували оръжия в Украйна,...
Напиши коментар »
(1)
1
а ми те и през 2 своина минаха на страната на германците те са подли по генезис
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Един горещ летен ден дядо Пейо се връща от нивата, седнал в писаната си каруца с впрегнато доресто конче. Дядо Пейо въздиша уморено: - Ех, колко е горещо и сухо! - Да, наистина! - добавя конят. - Я! За първи път чувам кон да говори! - учудва се дядо Пейо. - И аз! - обажда се каруцата...