СВЕТЪТ ДНЕС

В Япония дерайлира високоскоростен влак

Само в ПИК
В Япония дерайлира високоскоростен влак
Дата
Дата
3879
Коментари
0
В Япония дерайлира високоскоростен влак

Японски високоскоростен влак с около 130 пътници дерайлира в Северна Япония. До момента няма съобщения за пострадали, съобщи агенция франс прес (АФП).

Първият вагон на влака-стрела „Комачи” № 25 дерайлира на високоскоростната линия Акита-Шинкансен. Съобщава се, че машинистът е успял да спре влака, след като е чул пронизителен шум.

Причината за дерайлирането се установява, но по предварителни данни то е в резултат на силните снеговалежи и образувалата се голямата снежна покривка.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!