В 300 секции гласуваме машинно

ЧАС ПИК

В 300 секции гласуваме машинно

3320
на 05.10.2014
В 300 секции гласуваме машинно
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Експериментално машинно гласуване ще се проведе в 300 избирателни секции, предаде Bnews.bg.

препоръчано

Машината, както урните, стои зад параван. Щом избирателят стигнете до нея, човек от секционната комисия позволява гласуването с натискане на специален бутон. Тогава се вижда бюлетината - същата като хартиената.

Направете вашия избор за партия или коалиция с натискане върху сензорния екран.

Ако желаете, изберете върху кръгчетата с преференции предпочитания от вас кандидат.

За разлка от хартиената бюлетина, тук е възможно при объркване, да се върнете толкова пъти, колкото е необходимо до постигане на исканият от вас резултат.

Гласувайте, чрез натискане на бутон "Гласуване" на екрана.

Потвърждаването на вотастава с бутон "Потвърждавам" от екрана. Взема се разписка от машината за гласуван, сгъва се с отпечатаната страна навътре и се пуснка в бялата, непрозрачна кутия пред комисията.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК