Гаджето на Богданска я ревнува в Брадъра

Само в ПИК
Гаджето на Богданска я ревнува в Брадъра
Автор: ПИК
Дата
Дата
11710
Коментари
3
Гаджето на Богданска я ревнува в Брадъра

Голям ревнивец се оказа гаджето на Александра Богданска - Макс. Италианецът се страхува, че красивата му приятелка може отново да залитне по бившата си изгора Даниел Петканов. Лудия репортер и Алекс делят една къща във "ВИП брадър" и Макс се притеснява, че чувствата на двамата може да се върнат отново.

Както е известно, двойката се раздели след шумен скандал, като Богданска дори бе публично унижена от Дани, пише столичен всекидневник.

Когато Макс разбрал, че неговата половинка ще влиза в къщата на "ВИП брадър", той веднага разпитал кои ще са вътре освен нея. Алекс обяснила, че и бившият й ще бъде в къщата, а италианецът побеснял. Той не искал Богданска да се среща с Дани, особено след това, което й причини. Алекс обаче била категорична, че няма начин да откаже участието си във "ВИП брадър". Тя изтъкнала пред сегашния си, че шоуто ще я направи още по- известна, а освен това ще си докара и солидни доходи. След дълги спорове Макс най-накрая приел новината и сега с интерес следи какво се случва с къщата на "ВИП брадър".

Още от самото начало Алекс и Петканов показват, че явно и двамата не са забравили какво са преживели. Близки до Лудия репортер дори споделят, че Дани още не е прежалил раздялата си с Богданска.

След няколкото показани епизода гаджето на Алекс вече съжалява, че я е пуснал в риалитито. Макс не пропуска и епизод от формата, въпреки че не разбира езика и не знае какво се говори. Той много добре вижда как се държи гаджето му. Алекс е опасно близка с Петканов, а също така се заиграва и с друг симпатяга от "ВИП брадър" - Тото от група "СкандаУ". Макс бил бесен на Богданска за поведението й вътре и готвел сериозен скандал, след като излезе от къщата на Големия брат.

Напиши коментар »
(3)
1
тази Богданска е страхотна мацка, много е сладка и чаровна. Единственото което ме натъжава че не е със мен примерно :(
2
Жабара да мине на виртуална любов с ръчни довършителни елементи! Може и да му олекне!
3
Дани Петканов, много положително настроен, сангвинично-холеричен глупак! Момче, не са ли ти казвали, че мъжко дупе не реве? Орева цяла България за една красива, но с празно горно чекмедже жена! Със сигурност по-леко не ти е станало, само се направи за смях! Кръстил съм те все пак веселия Фернандел Рогоносов. Маги Хранова сега е изключително скромна, но ние помним, каква бръмчалка беше на млади години и ядеше бой почти всеки ден от съпруга си! Това го слагаме в графата " луди млади години" ,тук обаче ще имитираме висока нравственост. "Виповете " ни ако попитате, какво означават трите букви VIP, сигурно няма да ви отговорят
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.