БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Гаргата се изкара жертва на екшъна в Бургас: Чувствам се беззащитен в нашата държава

Само в ПИК
Гаргата се изкара жертва на екшъна в Бургас: Чувствам се беззащитен в нашата държава
Автор: ПИК
Дата
Дата
3984
Коментари
1
Гаргата се изкара жертва на екшъна в Бургас: Чувствам се беззащитен в нашата държава

Платил съм си за лошото съдебно минало, полагал съм обществено полезен труд. Заради определен полицай влизам за трети път в ареста. Едни и същи хора от Второ РУП в Бургас ме задържат. Има полицейски натиск. Лежах 7 часа с белезниците на пода в управлението. Аз се чувствам беззащитен в нашата държава. Така известният в криминалните среди на Бургас Георги Воденичаров-Гаргата опита да се изкара жертва на екшъна пред блок 20 в ж.к. „Славейков“, при която бяха набити двама души, а полицай Янков от Второ РУП беше със счупена ръка и травма от удар в лицето. Днес Георги Воденичаров за пореден път застана пред съда в Бургас, за да му бъде гледана мярката за неотклонение по новото обвинение срещу него, съобщава "Бургас Инфо".

Припомняме, че 33-годишният Георги Воденичаров беше задържан на 16-ти септември. Прокуратурата повдигна срещу него обвинение за нанесена средна телесна повреда на полицейси служител, поради хулигански подбуди. Първоначално Георги срещнал 33-годишната Ива, като поискал да й вземе куфара, но тя отказала. Вследствие на отказа й, той я ударил. Малко по-късно същото се случило с друг бургазлия – Иван, който отнесъл два удара с юмрук в лицето. Когато дошли на място, полицаите го арестували, но той успял да счупи ръката на единия от тях. Агресията му продължила и в сградата на Второ РУП, където ударил в лицето същия служител на реда.

Защитата му днес поиска в съда да бъде извършена съдебно-медицинска експертиза, тъй като Георги имал болки в кръста и оток на бузата. Според адвоката му, когато бил задържан, той бил в добро здравословно състояние, за разлика от следващия ден – 17-ти септември. Защитата му настоя да бъде уточнено откъде са раните му.

Самият Георги пък заяви, че не можел да разбере как самият той поискал да се обади на спешния тел.112, а пък се оказал задържан.

Според прокурор Колев задържаният е показвал агресивно поведение спрямо полицейски служители и въпреки, че е бил с белезници и заобграден от полицаи, успял да счупи ръката на един от тях.

Георги бил осъждан 13 пъти, имал 38 криминални регистрации, а в момента има 3 висящи дела срещу него.

По време на заседанието стана ясно любопитна подробност, че той лансирал тезата, че преследвал терорист, който носел бомба и някой искал да влезе в апартамента му.

Според защитата му, Георги влязъл в спор с единия от пострадалите – Иван, защото искал да направи нещо на ключалката на апартамента му. Нанесъл ударите не поради хулигански причини, а да се защити. От другата пострадала – Ива, той искал да провери какво носи в куфара.

Напиши коментар »
(1)
1
Обидно за интелигентността на читателите е твърдението на полицията че с беленици, бидейки на задната седалка,притиснат между двама полцаи е успял са счупи дланта на полцай стоящ на предната седалка. Ръката която е най подвижната маст от тялото не може да бъде счупена ако не е подпряна върху неподвижна повърхност. Без съмнение дланта на полицая е счупена когато той самия е нанасял удар върху вързания арестант!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Един мъж отива при врачка, а тя му казва:
– Вие сте женен, в заможно семейство с две деца.
– Грешите. Имам три деца.
– Вие грешите.