ИНТЕРЕСНО

Гаф! Коледната елха в Страсбург рухна (ВИДЕО)

Само в ПИК
Гаф! Коледната елха в Страсбург рухна (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
6630
Коментари
0
Гаф! Коледната елха в Страсбург рухна (ВИДЕО)

Коледната елха в Страсбург, която бе издигната в последния ден на октомври, се счупи сама. След няколко дни на нейно място ще поставят ново коледно дърво, съобщават местни медии.

Цепнатината в ствола на дървото е около 15 сантиметра, но от гледна точка на безопасността кметството решило да смени елхата.

Отбелязва се, че 30-годишната елха е имала малко клони и работниците са се опитали да ѝ добавят ръчно. Веднага след приключването на работата е била открита и цепнатината. Не е изключено, че дървото не е издържало теглото на добавените клони.

От кметството вече сметнаха, че разходите за новото дърво ще възлязат на 50 00 евро. Властите уверяват, че ще успеят да украсят елхата до 24 ноември, когато е планирано празничното запалване на светлините ѝ.

Страсбург по време на Коледните празненства е посещаван от около два милиона туристи. Коледният пазар на централния площад на града се смята за един от най-добрите в Европа.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

Доктор към пациента:
- Добре ли спите през нощта?
- Да, докторе.
- Какво работите?
- Нощен пазач съм.