Гейове продават сина си на мъже за секс! За първи път - когато е на 2 години!

Бомба

Гейове продават сина си на мъже за секс! За първи път - когато е на 2 години!

17364
на 11.12.2013
Гейове продават сина си на мъже за секс! За първи път - когато е на 2 години!
Автор:   ПИК

36-годишен австралиец се призна през февруари за виновен в заговор за сексуална експлоатация на дете и в заговор за притежание на детска порнография.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Той беше осъден на 30 години затвор, след като властите в САЩ постановиха, че той и партньорът му са допуснали най-малко осем други мъже да правят секс за пари с осиновеното от тях момче, предаде Асошиейтед прес.

Неговият партньор - 42-годишен американец, живял в Австралия, получи през юни максималната присъда от 40 години лишаване от свобода, след като се призна за виновен в заговор за сексуална експлоатация на дете.

Двамата мъже завързали интимна дружба в края на 90-те години на миналия век и започнали да правят опити да осиновят невръстно момче с подправени документи, за да извършат законно осиновяване.

Мъжете платили 8000 долара, за да осиновят момчето от жена, която била изоставена от съпруга си.

Детето било на възраст между 2 и 6 години, когато поне 8 мъже правили секс с него. Те били арестувани миналата година в Лос Анджелис.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК