Генсекът на ООН осъди Армения за конфликта в Нагорни Карабах

Азия

Генсекът на ООН осъди Армения за конфликта в Нагорни Карабах

8551
на 19.02.2017
Генсекът на ООН осъди Армения за конфликта в Нагорни Карабах
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

В неделя държавният глава на Азербайджан Илхам Алиев се е срещнал с генералния секретар на ООН Антонио Гутериш в баварската столица Мюнхен, предава информационната агенция Azeri Press Agency, като се позовава на съобщение от пресслужбата на държавния глава на страната, пише "Фокус".
Гутериш е проявил интерес към ситуацията в Нагорни Карабах и перспективите за преговори, които да разрешат конфликта в региона. В рамките на срещата Алиев е подчертал, че Армения участва с нежелание в заседанията и нарушава постигнатите договорености за прекратяването на конфликта.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК