ТОП НОВИНАТА

Ген. Атанасов за забавеното заради смърт разследване срещу Цветанов: Възможно е да има разчистване на сметки!

Само в ПИК
Ген. Атанасов за забавеното заради смърт разследване срещу Цветанов: Възможно е да има разчистване на сметки!
Автор: ПИК
Дата
Дата
8847
Коментари
4
Ген. Атанасов за забавеното заради смърт разследване срещу Цветанов: Възможно е да има разчистване на сметки!

Възможни са и разчиствания на сметки, дори и с посягане на живота на хората, за да може да се прикрият други по-тежки престъпления. Това заяви по БНР Атанас Атанасов по повод смъртта на проф. Евгений Николов, който бе експерт по разследването срещу Цветан Цветанов.

Проф. Николов бе нает от прокуратурата да изследва Крайслер-а с антените, който обикаляше из София, докато по документи уж бил в гаража. Той  загинал в катастрофа на 17 юли - месец, след като прокуратурата повдигна обвинение на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, че е допускал безконтролно подслушване.

Бившият шеф на Национална служба Сигурност подчерта, че в последните 8 години има фрапиращи случаи на разчистване на неудобни свидетели. "За да има чистота, властта трябва да е контролирана, питана всеки ден, и да се иска да отговаря, а не мълчаливо да подминава неудобните въпроси", добави той.

След това Атанасов припомни как Цветанов воювал с престъпността с шумни акции от екраните на телевицзиите и по страниците на вестниците, като в действителност насочвал силите на полицията към очерняне на опозицията. 

Напиши коментар »
(4)
1
ГЛЕДАМ ГО ТОЯ И ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ СЕ РАДВАМ, ЧЕ КОСТОВ НЕ Е ВЪВ ВЛАСТТА. ТО ДАЛИ Е КОСТОВ, ИЛИ БСП НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, НО ПРИ КОСТОВ ИМА ЕМБЛЕМАТИЧНО ДРАЗНЕЩИ ЕКЗЕМПЛЯРИ.................
2
Проклятие да тегне над всички,които прикриват,убиват или по друг начин се опитват да прикрият своите или действия на други престъпници,трябва да има закони и възмез ди за всички или наистина никоя държава няма няма да ни признае за нормален народ! Наистина лив тази така наречена държава няма истински морални личности? Няма ли достойни хора?Защо така наречените"стачкуващи"т.е. платени не прогледнат и да се захванат с тези неща,а само виждам малоумници ,които не се срамуват да въвличат в мръсотията и децата си?Къде са законите?В друга страна това не би се позволило,а даже биха им взели децата!Защо не се интересуват от държавническите далавери? Малоумна нация!!!!
3
Хей,нещастнико,подполсовник/ със зор/!Още ли си жив?Това че оня циганин ти сложи звезда на Генерал,не те прави вездесъщ и всезнаещ!Но още от Наполеон,а в днешно време и от Пут/к/ин,дребните за нищо не ставате!!!
4
Bo_ris - e (с тире), имаш ли представа кой е Наполеон, изклесяк смотан? Явно не разбираш колко си кух и неграмотен. Ебати инфантилния гербаджия!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Минава кола, от прозореца на която виси младеж и крещи: "Дипломирах се, педалиии!" Веднага става ясно, че минава образован човек.