Ген. Атанасов: Паниката около банките е поредната политическа дъвка

ЧАС ПИК

Ген. Атанасов: Паниката около банките е поредната политическа дъвка

5703
на 04.07.2014
Ген. Атанасов: Паниката около банките е поредната политическа дъвка
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Това е поредната димка, която се пуска в публичното пространство или политическа дъвка. Така ген. Атанас Атанасов коментира създалата се паника около банките в ефира на Би Ти Ви.

препоръчано

„В това положение наемникът Орешарски стискаше да не подаде оставка в последния момент“, категоричен бе той. Атанасов направи интересна метафора по въпроса: „Когато една войска е загубила битката и тръгне на отстъпление, на полето излизат нейните сапьори, за да минират полетата. Така днешните управляващи искат да минират цялата държава със своите калинки.

Това, което се прави в МВР, цели особено работата на служителите“. Няма банкова криза, всичко това е измислена история, подчерта той, според когото всичко това е вследствие на политическата криза. Атанасов се обърна лично към главния прокурор Сотир Цацаров. „Какво стана, г-н прокурор, когато ваш подчинен образува дело срещу държавния глава?

В друга държава главният прокурор е трябвало да подаде оставка досега, щом позволява негов служител да действа по такъв начин“, отбеляза генералът.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК