Георги Мамалев: ГЕРБ е единствената партия, която никога не е губила избори

ЧАС ПИК

Георги Мамалев: ГЕРБ е единствената партия, която никога не е губила избори

15402
на 27.09.2014
Георги Мамалев: ГЕРБ е единствената партия, която никога не е губила избори
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

„От както съществува ГЕРБ, винаги гласувам за тях. Това е и единствената партия, която никога не е губила избори. Защото е национално отговорна, защото там са качествени хора. Такива са и вашите кандидати за народни представители, повечето от които са мои приятели". С тези думи актьорът Георги Мамалев приветства жителите на Дебелец. Той призова хората да не останат безучастни на пети октомври и да отидат до урните, защото от всички нас зависи бъдещето на страната ниу съобщава "Дарик". „Не допускайте отново да се случи това, което е характерно за нас, а именно денят за размисъл да не е в събота, а в понеделник. Защото ние обикновено след изборите се замисляме и си казваме „какво стана", каза любимият на българите актьор. Той припомни на хората, че когато отвратените от политиците не гласуват, на власт идват отвратителните.

препоръчано

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Като гледате как Пеевски и Кирил Петков тренират бойни спортове... Стават ми забавни, готини, любими. И знам, че след 9 юни - пак мандаринки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Като гледате как Пеевски и Кирил Петков тренират бойни спортове... Стават ми забавни, готини, любими. И знам, че след 9 юни - пак мандаринки (ВИДЕО)
ново
Днес: 132
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК