ГЕРБ: Все още е трудно да се каже кой ще управлява

Партии

ГЕРБ: Все още е трудно да се каже кой ще управлява

6963
на 06.10.2014
ГЕРБ: Все още е трудно да се каже кой ще управлява
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Все още е трудно да се каже кой ще управлява", каза депутатът от ГЕРБ Методи Андреев по ТВ7. "Естествен съюзник на ГЕРБ е Реформаторският блок. Проблемът, че двете партии нямат 121 места", подчерта гостът в студиото.

препоръчано

"Българският народ не пожела да даде ясен отговор как да бъдат решени проблемите в държавата", коментира той ниската избирателна активност и поясни: Това са КТБ, енергетиката, здравеопазването. Относно евентуална коалиция с АБВ Андреев бе категоричен: Това е абсурд. По същия начин той отговори на въпрос дали партията на Бойко Борисов ще се коалира с Атака, БСП, ДПС и ББЦ.

"Патриотичния фронт е единственият път, по който е трудно да се мине", посочи бившият председател на комисията за досиетата. За евентуално самостоятелно правителство на ГЕРБ Андреев заяви, че има теоретична възможност да дойдат и извънземните. "Вероятността да има нови избори около Коледа е голяма, защото хората не излязоха да гласуват. Всеки народ си заслужава управниците. Ако бяхме в Гърция, ГЕРБ щяха да имат мнозинство, защото там се дава бонус на победителите в парламентарните избори", допълни Андреев.

Бившият шеф на комисията по досиета се спря и върху цената на тока. Според него държавната комисия по енергийно и водно регулиране. Това трябваше да го свърши правителството на Георги Близнашки. "От вдигането на стойността на електроенергията спечели "Атака". Партията на Волен Сидеров бе натикана", допълни Андреев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК