ГЕРБ готви кървав сценарий за връщане във властта

ЧАС ПИК

ГЕРБ готви кървав сценарий за връщане във властта

17586
на 13.06.2013
ГЕРБ готви кървав сценарий за връщане във властта
Автор:   ПИК

Силови групировки ще провокират масови безредици, ако Конституционният съд не касира вота

Последвайте ни в Google News Showcase

ГЕРБ готви сценарий за кървави протести, научи ПИК от свои източници в разузнаването. Бойко Борисов все още не може да повярва, че не е на власт и отчаяно се опитва да се завърне на премиерския стол.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Партията, която управлява в периода 2009 – 2013 г., е успяла до голяма степен да вземе под крилото си силовите групировки в по-големите градове у нас. Именно чрез тях е извършван и контролът върху контрабандата и незаконния трафик на българска територия.

Мутрите се очаква сега да бъдат използвани в нова роля - за провокиране на граждански протести в страната в близките месеци. Засега се изчаква решението на Конституционния съд по жалбите на ГЕРБ, РЗС и НФСБ за касиране на парламентарния вот от 12 май. Според фактори в „Атака” и БСП, от партията на Бойко Борисов ще се опитат да подкупят част от съдиите във висшия държавен орган, за да наклонят везните в своя полза.

Ако този план не успее, Борисов и компания се очаква трайно да останат извън властта.

Неслучайно в четвъртък в парламента обаче лидерът на ГЕРБ заяви, че народът скоро ще измете правителството.

По неговите думи кабинетът на Орешарски щял да падне с гръм и трясък. "Те искат да отклонят поне месец-два вниманието на хората от истинските проблеми. Ще успеят, но хората пак ще се върнат на тези си проблеми след месец-два. Да не говорят след това, че някой им е виновен", предупреди Бойко Борисов.

"ГЕРБ не може да ги спре по никакъв начин, може да ги спре само народът,” обобщи лидерът на най-голяма партия.

„Народът” обаче ще се окажат не обикновените хора, а именно силовите групировки по места. Борисов очаква министрите на Орешарски да направят няколко грешни стъпки, с които хората да бъдат изкарани на улицата, а мутрите да свършат останалото. Нещата трябва да бъдат докарани до кръв и така Бойко да изкара моментално аргументите със своята оставка като премиер, когато се оттегли след първия по-сериозен екшън на Орлов мост.

Големият проблем за него и партията му обаче вероятно ще се окаже, че си правят тънките сметки без кръчмар. Защото народът български е доста търпелив и за да излезе масово на улицата, трябва да мине доста време – обикновено две-три години, докато свали доверието си от поредното правителство, дошло на власт.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК