ГЕРБ обявява изборните си листи след 20 август

ЧАС ПИК

ГЕРБ обявява изборните си листи след 20 август

18521
на 02.08.2014
ГЕРБ обявява изборните си листи след 20 август
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ГЕРБ ще обяви кандидат-депутатските си листи след 20 август, обяви на пресконференеция заместник-председателят на партията Цветан Цветанов, който е и шеф на предизборния щаб. В момента вече се формират екипи в цялата страна за провеждане на вота.

препоръчано

"Стабилна България - време е", това е мотото на предизборната кампания на ГЕРБ.

 "Ще направим всичко възможно тези избори да са честни. Досегашното управление остави много тежки проблеми за разрешаване във всички сфери", каза Цветан Цветанов. Той отправи апел към служебния вътрешен министър да осигури такава организация, че да не се налага "сградата на народа - парламентът" да бъде ограден с полиция и народните избраници да влизат на работа през полицейски кордон. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК