РЕТРО

Гергов като не помага, поне да не пречи на БСП

Само в ПИК
Гергов като не помага, поне да не пречи на БСП
Автор: "Ретро"
Дата
Дата
27023
Коментари
11
Гергов като не помага, поне да не пречи на БСП

Има въпроси в БСП, по които не се приказва и пише. Според мен това е грешна практика. Въпросите се интерпретират, обогатяват и служат на политическите противници като постоянна дъвка срещу партията. Отделни личности се считат онеправдани и употребени. А истината е ясна, но в много случаи не се изговаря.

Преди промените партийните ръководители от БКП стояха до пенсия по върховете на партията и само някой беше местен от едно място на друго. Тази практика, след промените  през 1989 г., се запази, въпреки че условията коренно се измениха, и сега, когато Корнелия извърши промените в правилна посока, се получи известно брожение. Накърнени бяха лични интереси на някои хора.

Присъствал съм на последните няколко конгреса и съм бил свидетел на срамна търговия и пазарлъци кой да бъде избран за председател на партията. Същата ситуация беше и при избора на Корнелия.

Присъствах на обсъждането от пловдивската група. С обсъждането на въпроса от варненската и софийската ме запознаха приятели. Много делегати гласуваха по убеждение, но тези, които обърнаха палачинката при балотажа, имаха ясна цел, отговаряща на интересите на двама души. Те знаеха, че Михаил Миков е против каквато и да е коалиция с ГЕРБ и решиха да дадат своите предпочитания за Корнелия, като се надяваха впоследствие да я използват за своите цели. Георги Гергов беше устремил погледа си към европейските фондове. Други - към кметски места и министерства при една коалиция с ГЕРБ. По-късно и Първанов реши, че е възможно да овладее БСП. Корнелия обаче се оказа мъжко момиче и с твърда ръка поведе партията.

 

Христо Джуров

Напиши коментар »
(11)
1
ми алчен за власт за да е с герб
2
КАКА КУРНИ ГИ "ЧИСТИ", НО АКО ГЕРГОВ НАДДЕЛЕЕ ТОЙ ЩЕ ГИ ПРОЧИСТИ!
3
Просто и се възхищавам на тази красива, умна и достойна жена и винаги следя нейните изявления по телевизията. А за тези които са били на ръководни длъжности в БСП от 1989 г. да отидат в пенсия, като Божинов, Дъбов.и други подобни. По добре да се скрият. Получавали са заплати без да направят нищо за БСП. Редовите членове и симпатизантите на БСП я подкрепяме безрезервно. Само с такава опозиция герберите ще се стъписат. Навсякъде назначават само хора свързани с ГЕРБ или ако трябва нещо да получиш трябва да станеш член на ГЕРБ.
4
Къде видпхте красотата и достоноста . За умна съм съгласен , щом успя да преватизира ИМПЕКСИТЕ И БУЛГАРТАБАК за жълти стотинки . И сега е милионер , на гърба на народа . Нали СЕРГЕЙ я изгони от зам . министър за злоупотреби . ДЪРТА , ДЕБЕЛА , ГРОЗНА И ЛЪЖЛИВА КУРНИ
5
Така е Гого,не е като Боко,който е изтънчен, строен, с изискана селска физиономия, владеещ чужди езици - според лакея Тодоров Борисов е бил пълен отличмик , а и как свободно си говори с европейските лидери без преводач. Сигурно, заради засилващото международно влияние на Борисов са научили български.
6
http://podtepeto.com/pod-nebeto/korneliia-ninova-povede-tezhko-khoro-mutafchiev-s-tants-po-prvomaiski/
7
Куранайката е лъжлива, алчна, мазна другарка.
8
До №5: Драги ми Дани, в квартала ни има детска градина за умствено изоставащи. Дай си трите имена и адреса за да те запиша - безплатно. До №5 : И ти си като крушовската севернячка. Тъй като болните ви червени тикви нищо друго не могат да продумат, все за Бойковия суджук се хващате. Какво да ви прави човек - нали на всички избори си и похапвате от този суджук, лапайте, че не остана. Споко, за следващите избори ще има още по-голяма партида.
9
НЕ ПРОГОНИХТЕ ЛИ НАЙ СЕТНЕ КОМУНИЗМА БЕ , ДРУГАРИ СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ? КАКВИ ЛИ НЕ МРЪСОТИИ НАПРАВИХТЕ ЗА НЯМА ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ. ПОСЛЕДНАТА Е ИЗДАВЕНИТЕ ХОРА ОТ ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ВИ ЯЗОВИРИ ПЪЛНИ С РИБА,ЗАРАДИ КОЯТО НЕ СМЕЕТЕ ДА ИЗТОЧИТЕ ВОДИТЕ ПРИ НАБЛИЖАВАЩИ БЕДСТВИЯ. ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ И НЕ ТЪРСЕТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.
10
Бай Първане но този път ЯЗОВИРА Е НА БСП и не са ВИНОВНИ и даже телето е ТАМ и сучи-смучи като пожарникарска помпа.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Астор
Астор
илюзионист, носител на „Оскар” за магическо изкуство
Става на: 74 години
Иван Портних
Иван Портних
кмет на Варна
Става на: 41 години

Доктор към пациента:
- Добре ли спите през нощта?
- Да, докторе.
- Какво работите?
- Нощен пазач съм.