Гери Малкоданска - фурия в кухнята! Бърка азиатски манджи с майка си, масата й се разпадна под тежкото гурме

Само в ПИК
Гери Малкоданска - фурия в кухнята! Бърка азиатски манджи с майка си, масата й се разпадна под тежкото гурме
Автор: ПИК
Дата
Дата
24032
Коментари
1
Гери Малкоданска - фурия в кухнята! Бърка азиатски манджи с майка си, масата й се разпадна под тежкото гурме

Гери Малкоданска събра очите на гостите си на вечеря от гурме поредицата "Черешката на тортата". Синоптичката запретна ръкави в новия си апартамент заедно с майка си и подготви азиатско меню за Петко Димитров, Мара Отварачката, поета Илиян Любомиров, по-известен с псевдонима си Августин Господинов и шампиона по бокс Мартин Гаджев.

Преди да влезе в кухнята, красавицата отиде на пазар в био магазин и си купи сервиз на новото жилище. Новодомката се ожали, че още няма спалня, но в момента го дава сингъл, така че...

Менюто беше впечатляващо и вдъхновено от воаяжа на Гери в Тайланд - кокосова супа с моркови и тамаринд, кюфтенца от картофено пюре и лаврак, тартар от сурова риба тон и сьомга върху зелен фасул, запечена в хартия, за основно. Разбира се, за добре дошли, властелинката на времето посрещна гостите с пунш, а в края ги изпрати с изненадващ десерт - егног. Коледната напитка се услади на всички, въпреки че очакваха... шоколад от експлозивната Гери Малкоданска.

Най-шашнат беше боецът Мартин Гаджев, който си поиска рецептите, а Петко Димитров похвали рибните специалитети, по които си по принцип пада. Вдъхновен, той хвана на къс пас поета и Мартин, които в един момент бяха принудени да се червят, че са двойка по неволя.

Дора гафа с масата, която се разпадна, не помрачи веселбата, приключила с игра. Марто направи четка за зъби от глина, а поетът отгатна какво е без думи. Същото направи Мария - превърна пластичната маса в палма, а Петко бързо схвана какво се ражда под ръцете на чалга певицата. Равният резултат спаси мъжката двойка от изпълняването на едно желание, което най-вероятно щеше да е "горчиво.

В крайна сметка всички дадоха десетки на Гери, която дръпна с абсолютен сбор от 40 точки.

 

Напиши коментар »
(1)
1
Geri maldoganska
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- Деца, какъв урок имаме днес? - Математика, госпожо. - Диктувам задача: "Две млади интелигентни жени изпили една бутилка водка. Пита се в задачата за какъв хикс им е трябвало след това да пият и червено вино?"