Германските власти депортираха 18-годишен руснак, бил потенциален терорист

Само в ПИК
Германските власти депортираха 18-годишен руснак, бил потенциален терорист
Автор: ПИК
Дата
Дата
2085
Коментари
0
Германските власти депортираха 18-годишен руснак, бил потенциален терорист

Германските власти са депортирали 18-годишен руски гражданин, който е израснал в Германия, но се смята,че представлява значителна опасност да извърши нападение, съобщава "Асошиейтед прес".

Провинциалното Министерство на вътрешните работи в Бремен уточни, че мъжът, идентифициран само като Измулла А. в съответствие с германските закони за неприкосновеност на личните данни, е бил качен на самолет от Франкфурт за Москва по-рано днес.

Германските власти започнаха през последните месеци депортации на предполагаеми чуждестранни екстремисти, за които не е доказано, че са извършили тежки престъпления съгласно законите, приети след атентатите на 11 септември.

Депортираният руснак твърди, че би могъл да бъде подложен на изтезания или да бъде арестуван в Русия, но германските и европейските съдилища в крайна сметка са разрешили изгонването му от Германия.

Вътрешният министър на провинцията Улрих Майорер посочи, че "въпреки всички юридически трудности през последните седмици и месеци, този резултат е окуражаващ".

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!