Гигантски смок предизвика паника в магазин в Монтана

ЧАС ПИК

Гигантски смок предизвика паника в магазин в Монтана

18095
на 10.09.2014
Гигантски смок предизвика паника в магазин в Монтана
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Голям смок се промъкнал в магазин в Монтана и стреснал продавачка и клиенти. Уплашените хора извикали на помощ спасители, които заловили влечугото, съобщиха от полицията.

препоръчано

Инцидентът е станал във вторник следобед в магазин в квартал "Плиска" в областния град.

Граждани, които пазарували, с ужас забелязали край краката им да се извива грамаден смок. Хората веднага се обадили на тел. 112 и на място пристигнал екип от "Спасителни дейности".

Специалистите уловили влечугото, напъхали го в чувал и го пуснали в полето на свобода. През последните месеци Монтана е налазена от пълчища смокове. През ден влечуги влизат по къщи и автомобили и предизвикват паника сред жителите.

Според спасители, които се отзовават на сигналите за помощ, влечугите са безобидни, досега в града и околностите му не са забелязвани отровни змии, пише "Труд".


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК