Главният обвиняем за убийството във Виноградец иска по-лека мярка

Само в ПИК
Главният обвиняем за убийството във Виноградец иска по-лека мярка

Автор: ПИК
Дата
Дата
3714
Коментари
1
Главният обвиняем за убийството във Виноградец иска по-лека мярка

Главният обвиняем за убийството във Виноградец - 44-годишният Лазар Влайков, иска още по-лека мярка за неотклонение. Молба за това е внесена от адвоката му, без в текста да е конкретизирано каква - парична гаранция или подписка. В момента той е под домашен арест.

Искането ще бъде разгледано на заседание в четвъртък от 14.00 ч.

Влайков е собственик на пистолета "Глок", с който бе прострелян ресторантьорът Наско Тонкев от Виноградец в нощта на 31 август срещу 1 септември. Първоначалната версия бе, че оръжието е попаднало в ръцете на 6-годишния племенник на Влайков и детето е стреляло, а мъжът бе освободен от ареста след по-малко от 24 часа без повдигнато обвинение.

След разразилия се скандал заради политически и прокурорски протекции и намесата на главния прокурор Сотир Цацаров последва ново задържане, а на 12 септември беше наложена мярка "домашен арест". Междувременно обвиняемият бе изключен от партия ГЕРБ и подаде оставка от поста си като председател на Общинския съвет в Септември.

Напиши коментар »
(1)
1
Тоя е за бесило !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

“Имате на разположение 5 мин…. Остават ви още 4мин. и 99 сек.”
(Военен)