Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов към bTV: Разследвайте и имотите на Плевнелиев

Само в ПИК
Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов към bTV: Разследвайте и имотите на Плевнелиев
Автор: ПИК
Дата
Дата
29234
Коментари
0
Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов към bTV: Разследвайте и имотите на Плевнелиев

"Надявам се, че ще ме поканите в студиото и когато направите разследване за имотите на президента Росен Плевнелиев. Редно е когато има съмнения да бъдат направени съответните проверки. Така ще отпаднат всички съмнения в безпристрастност", това призова главният редактор на Агенция ПИК Ивайло Крачунов водещите на сутрешния блок на bTV Марияна Векилска и Константин Караджов.

Крачунов бе събеседник в студиото с представителите на сайта NoОрешарски Николай Стайков и Иво Божков, който е и блогър.

Стайков и Божков настояха за данъчна проверка на всички имоти на депутата от ДПС Делян Пеевски.

Когато Крачунов ги попита дали биха направили разследване и за къщата на Плевнелиев на Черноморец, която е на метри от морския бряг и за другата му къща в Гърция, платена с 700 000 евро в брой, Стайков отговори, че това не е тема на разговора.

На въпрос защо Пеевски е предпочел да даде няколко интервюта пред агенция ПИК, Крачунов отговори: "Делян Пеевски е умен човек. Вероятно е предпочел да говори пред Агенция ПИК, защото тя е най-независимата електронна медия и е равно отдалечена от всички политически сили. Ще продължаваме да правим разкрития за политиците, без значение кои са те".

За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Виктор Калев
Виктор Калев
актьор
Става на: 48 години
Енчо Данаилов (бате Енчо)
Енчо Данаилов (бате Енчо)
актьор
Става на: 60 години
Йордан Христосков
Йордан Христосков
бивш социален министър
Става на: 66 години
Нонка Матова
Нонка Матова
световен и европейски шампион по стрелба

Седят двама рибари на брега на морето. Единият измъква русалка и дълго я разглежда. След това я хвърля обратно в морето. - Защо? - пита го другият. - А как? - отвръща колегата му.