Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов към bTV: Разследвайте и имотите на Плевнелиев

Само в ПИК
Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов към bTV: Разследвайте и имотите на Плевнелиев
Автор: ПИК
Дата
Дата
29606
Коментари
0
Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов към bTV: Разследвайте и имотите на Плевнелиев

"Надявам се, че ще ме поканите в студиото и когато направите разследване за имотите на президента Росен Плевнелиев. Редно е когато има съмнения да бъдат направени съответните проверки. Така ще отпаднат всички съмнения в безпристрастност", това призова главният редактор на Агенция ПИК Ивайло Крачунов водещите на сутрешния блок на bTV Марияна Векилска и Константин Караджов.

Крачунов бе събеседник в студиото с представителите на сайта NoОрешарски Николай Стайков и Иво Божков, който е и блогър.

Стайков и Божков настояха за данъчна проверка на всички имоти на депутата от ДПС Делян Пеевски.

Когато Крачунов ги попита дали биха направили разследване и за къщата на Плевнелиев на Черноморец, която е на метри от морския бряг и за другата му къща в Гърция, платена с 700 000 евро в брой, Стайков отговори, че това не е тема на разговора.

На въпрос защо Пеевски е предпочел да даде няколко интервюта пред агенция ПИК, Крачунов отговори: "Делян Пеевски е умен човек. Вероятно е предпочел да говори пред Агенция ПИК, защото тя е най-независимата електронна медия и е равно отдалечена от всички политически сили. Ще продължаваме да правим разкрития за политиците, без значение кои са те".

Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.