БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов: Съдебната реформа трябва да започне с разследване срещу Христо Иванов и кукловода му Иван Костов!

Само в ПИК
Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов: Съдебната реформа трябва да започне с разследване срещу Христо Иванов и кукловода му Иван Костов!

Правосъдният министър да бъде изметен от правителството, призова журналистът

Автор: ПИК
Дата
Дата
12780
Коментари
0
Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов: Съдебната реформа трябва да започне с разследване срещу Христо Иванов и кукловода му Иван Костов!

"Има задкулисие в скандала "Яневагейт". Агенция ПИК на няколко пъти разкри, че има заговор срещу премиера Борисов и главния прокурор Цацаров от страна на правосъдния министър Христо Иванов и Радан Кънев. Те използваха факта, че Борисов го няма в България и се опитаха да направят интригата".

Това заяви по Канал 3 главният редактор на агенция ПИК Ивайло Крачунов по повод скандала с "Опраскването".

"Има и нещо по-скандално. Къде беше миналата седмица Христо Иванов в редовното заседание на правителството. Той беше на заседание на една бутикова партия ДСБ.

Сгащен от нашите материали, този човек трябва незабавно да бъде изметен от правителството.

"Това е преврат, но мръсотията и калта се лепи върху правосъдната система. Цялата работа е едно простичко изречение - "Стани да седна". В дъното на всичко е Христо Иванов", категоричен е главният редактор на вестник "Труд" Петьо Блъсков.

В студиото на Канал 3 бе поканен и главният редактор на вестник "7 дни спорт" Юлий Москов. "Тези хора отново успяват да ни изпързалят, фокусираме се върху Радан Кънев и Христо Иванов, но зад всичко стои 100 % Иван Костов. Тези хора искат да се махне Цацаров и да има главен прокурор, подчинен изцяло на тях", категоричен е издателят.

"Чудя се на търпението на Върховната касационна прокуратура. Срещу този министър има толкова много данни. Той подготвя документи за архитект - негов приятел, да вземе пари за военното НДК. Проект, за който вече са взети пари. Има документи, Христо Иванов плаче за едно разследване. Той се превръща в острие на задкулисна атака срещу съдебната власт", посочи Крачунов.

Според него съдебната реформа трябва да започне с едно разследване срещу Христо Иванов и неговия кукловод Иван Костов.

"Хора като Христо Иванов и Радан Кънев са завършени подлеци. Надявам се българското общество да ги разобличи. Нищо чудно скоро пак да проговорят чрез медиите на Прокопиев, но те са много предвидими", завърши Ивайло Крачунов.

 

Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!