ТОП НОВИНАТА

Главният редактор на „Стандарт” Славка Бозукова пред ПИК: Учудена съм от думите на Рашидов, не сме зависими от Пеевски

Само в ПИК
Главният редактор на „Стандарт” Славка Бозукова пред ПИК: Учудена съм от думите на Рашидов, не сме зависими от Пеевски
Дата
Дата
40731
Коментари
7
Главният редактор на „Стандарт” Славка Бозукова пред ПИК: Учудена съм от думите на Рашидов, не сме зависими от Пеевски

„Няма медии. Аз оня ден се обаждам на Валя Велева и казвам – искам да направя интервю, а тя казва: о, моля ти се недей. После звъня в „Стандарт“ на Славка (Бозукова – гл. редактор на изданието – б.а.), нарочно го правя... Петьо Блъсков изцяло се е продал. Останаха „Дневник“, „Капитал“, в. Сега - така останаха независими, но те ще ги задушат. На Сашо Дончев (собственик на в. Сега – б.а.) не му пука, защото вестникът му е бутиков". Това е само малка част от думите на Вежди Рашидов, които репортер на ПИК записа тайно в Народното събрание.

Потърсихме Славка Бозукова, главен редактор на в. "Стандарт" за твърденията на Рашидов по адрес на нея и медията, която ръководи.

 

- Г-жо Бозукова, вярно ли е, че Вежди Рашидов ви се е обадил и е поискал интервю, но вие сте му отказала?

- За мен лично е много учудващо, че ми намесва името в това, защото той не ми се е обаждал и наистина не съм го чувала, откакто вече не е министър. Много съм учудена от това, което прочетох, защото смятам, че наистина ние сме имали винаги изключително коректни взаимоотношения. Мога да ви кажа най-откровено.

- Вие говорихте ли с него след като прочетохте изказването му по ваш адрес?

- Да, обадих му се. Той каза, че в момента не може да говори, защото дава интервю и че ще се обади по-късно.

-  Рашидов коментира и че в. „Стандарт” е зависим от Делян Пеевски.

-  Това няма как да е вярно, защото от страниците, които вестникът публикува, вие спокойно можете да видите. Аз смятам, че в. Стандарт е най-обективният вестник, така че не мисля, че има някаква зависимост.

-  Вежди Рашидов обаче алармира, че медийната ситуация е доста тревожна и медиите са буквално поставени на колене. Това според вас така ли е?

-  Не искам да го коментирам. Смятам, че в момента емоциите са в повече.

Още по темата
Бившият културен министър Рашидов към медиите: Всички се продадохте на един дебел грозен лайнар, да му е.а пу.ката майна (аудио)
Часовник
12:50
„Ние оставихме всички мангизи да минават през банката на тоя лайнар, на Доган парите да текат, спокойно да се управлява заради един медиен комфорт и сега разбрахме, че това са едни гадове,...
Напиши коментар »
(7)
1
А кой я бута тая трътла в туризма - трътльото Пеевски
2
Стандарт бяха също сред медиите, обслужващи ката ден мутрата Борисов медия, наред с тези на на Пеевски - всички обърнаха палачинката едва към края на мандата...
3
СЛАВЕТО ИМА СЛАВНО МИНАЛО. ВСИЧКО СЕ ПОМНИ, ДРАГА И ЕДИН ДЕН ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА БЯЛ СВЯТ - ВЯРВАЙ МИ.
4
всички печатни медии са в ръчичките на Пеевски чрез фирмите му за разпространение на печата. няма накъде да шават, ще се снишават непрекъснато и "няма да искат да коментират" хи-хи-хи
5
Главният редактор на „Стандарт” Славка Бозукова e една САМОДОВОЛНА, ОХРАНЕНА, ТЪПА ПЕРСОНА, КУПЕНА ОТВСЯКЪДЕ И С МУТРЕНСКИ ЗЛАТНИ ЛАНЦИ
6
Тази дебела свиня (с извинение, но няма по-подходяща дума за тази особа) съсипа хубавия вестник "Стандарт" до едва до 7-8 хиляди читатели. Пълно падение. Тази не биха я взели и в провенциален вестник, но един грозноват министър Жотев е клатеше и я уреди. Много е проста, по-проста е от другата дебелина Гочева.
7
Стандарт на сто процента е на Пеевски. Поровете се в Сиалата и въжте свързаните лица. Но най-смешното е че Василев Черното Глупаво и Пеевски купуват яко медии, от които вече няма файда. Ако не бяха помощите на Борисов Стандарт отдавна да е фалирал.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.