Гледат едно от делата за "царските имоти"

Темида

Гледат едно от делата за "царските имоти"

5784
на 04.07.2014
Гледат едно от делата за царските имоти
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийски окръжен съд ще разглежда едно от делата за т. нар. "царски имоти", по което държавата чрез Министерство на земеделието и храните претендира върнатите след 2000 година близо 16 000 декара гора в Рила на семейството на Симеон Сакскобургготски и неговата сестра Мария-Луиза Хробок.

препоръчано

Делото е насрочено за 10:00 часа. Държавата настоява съдът да й върне обратно 66 имота в Рила, като исковете са за над 16 000 декара гори и над 2 милиона лева от добив на дървесина.

Очаква се на заседанието да бъдат разпитани свидетели по отношение на извършената в горите сеч и състоянието на горите към момента на връщането им на царското семейство. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК