Гого Лозанов си изправи косата (снимка)

ЧАС ПИК

Гого Лозанов си изправи косата (снимка)

10088
на 03.01.2016
Гого Лозанов си изправи косата (снимка)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Шефът на СЕМ Георги Лозанов изненада с нова фризура навръх Нова година. Заради участие в карнавал, в който той се превъплъти в образа на отец Ередия от "Осъдени души", къдравият медиен регулатор изневери на обичайния си външен вид, пише ежедневник.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Именно заради красивия свещеник от творбата на Димитър Димов, пресъздаден на лента от режисьора и сценарист Въло Радев, Гого Лозанов заглади букли. Оправдавайки се с желанието на съпругата си за преобразяването, шефът на СЕМ обясни новата си визия така: "Галя знае, че при смяната на годините се получава антракт във времето, когато можеш да бъдеш всеки и настоява да не пропускаме шанса.

Този път в чест на стогодишнината на българското кино и на най-изискания разказвач в него - Въло Радев, избрахме герои от "Осъдени души". Тя, разбира се, е Фани Хорн, аз - какъв избор имам, се наложи да бъда отец Ередия.

А нашият приятел Петьо Димов е д-р Мюрие. Някъде до към 5,30 на 1-ви. А като си помисля, че има хора, които винаги са в морфичен резонанс... Честита 2016-а, желаем на всички приятели да бъдат само тези, които искат да са!".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК