ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГОЛЯМА ДРАМА! Ваня Червенкова изригна срещу бившия съпруг на Рени! Борис Пилософ заряза сина си в инфекциозна болница (СНИМКИ)

Само в ПИК
ГОЛЯМА ДРАМА! Ваня Червенкова изригна срещу бившия съпруг на Рени! Борис Пилософ заряза сина си в инфекциозна болница (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
25961
Коментари
8
ГОЛЯМА ДРАМА! Ваня Червенкова изригна срещу бившия съпруг на Рени! Борис Пилософ заряза сина си в инфекциозна болница (СНИМКИ)

Голяма драма сполетя семейството на фолк певицата Рени. Синът й Аспарух е приет по спешност в инфекциозна болница. Малкото момче е денонощно на системи, разкри бизнесдамата Ваня Червенкова, която е близка приятелка на чалга изпълнителката.

В социалната мрежа Фейсбук Червенкова изригна срещу бившия съпруг на Рени - Борис Пилософ, който все още не е идвал на свиждане на своя син.

Ето какво написа бизнесдамата:

"А ТИ КАТО БАЩА КЪДЕ СИ БОРИС ПИЛОСОФ????

Гневна съм от няколко дена и нямах намерение да давам воля на онази емоция, която ме кара да повдигам лявата си вежда и да ми се вдига адреналина, както и да вземам отношение. Рени ми е приятелка от дълги години и в тежки моменти винаги съм заставала зад нея, както и зад решенията, които взема. Отношенията между двама бивши съпрузи не мога да обсъждам, както и да влизам в ролята на съдница. Всеки за себе си е прав, НО...

Твърде често има едно голямо НО, което е вододелът в отношенията между двама човека,които са се обичали, между деца и родители...и е страшно, когато това "НО" рефлектира в онези, които сме създали с много ЛЮБОВ!

Защо децата ти страдат БОРИС???

От няколко дена аз съм до синът ти Аспарух в инфекциозна болница и виждам страданието и мъката в очичките му, лежейки на системи денонощно. Ти къде си като ТАТКО???? Нима е толкова сложно да загърбите егото си с Рени и да дарявате децата си с топлина и грижи??? Какво делите и колко е голям " АЗ"- ът Ви никой не го интересува , но по дяволите не пречете на децата си!!!!

Гледам от два дена цирков спектакъл , който не отива и на двама ви. Да не пропусна да отбележа, че дю Солей ще гостуват от 26 до 28 май и ще се насладим на класиката в жанра и не е необходимо Вие с Рени да правите възстановки в балкански стил!!! Борис, изпращаш човече социални служби, полиция и агенция за закрила на детето да спрат предаването по Би Ти Ви в което се виждат лицата на децата ти.. а не се ли сети, че всички вече сме ги виждали.. и по телевизии, списания и социалната мрежа?? Кому е нужно лицата им да се блурват/размазват/ или по дефолт да разбираме, че вашето семейство е със силно застрашена степен на сигурност??? Или вие сте водещи политически фигури??? Ако се страхуваше за децата си БОРИС ПИЛОСОФ не беше ли редно да дойдеш в болницата и веднага да видиш и погрижиш за синът си, вместо да пращаш институции ??? Борис, познаваме се ... и зная, че и двамата го можете. Усмихнете се, срещнете се, говорете в името на децата. Нито едно дете не заслужава това! Не зная дали съм добър МЕДИАТОР , нито дали съм добрата фея, както много казват, но зная че имате прекрасни синове, които заслужават обичта ви!!!

Ще направя всичко възможно за това, но ако циркът продължава... минавам леко да ти съобщя...

Заставам твърдо зад приятелката си, хубава, лоша, добра... тя е моята приятелка и да ти кажа.. аз умея ЦИРКОВИТЕ НОМЕРА и имам ресурс да защитя нея и децата ти БОРИС ПИЛОСОФ!!!

Не армия от адвокати, националния фронт " Фарабундо Марти" ще изправя срещу теб, защото съм убедена, че случващото се не е нормално.

Ако пък решите да си подадете ръце, аз ще ви подкрепям винаги!

Направете го ЗА БОГА!!!!

P.S. И няма да блурна лицето на Пухи... така и така не идваш в болницата да го видиш.. може снимка да ти свърши работа..."

 

Още по темата
Певицата Рени проговори за раздялата с Борис Пилософ: Тероризираше ме психически, когато разбра, че се връщам от Израел с децата
Часовник
22:17
Мъжът на певицата Рени я тормозил психически, когато разбрал, че тя се връща с децата си от Израел в България. Той я изпратил да живее там, но не отишъл при семейството, а останал в София....
Напиши коментар »
(8)
1
Баща и син Пилософ нямат сърца.Цяла България го разбра вече.Браво.Ваня!
2
дебелото гнусно прасе ваня седнала да си прави пиар с хорското нещастие
3
Тоя Пилософ голям хитрец се оказа, детето болно и него дим да го няма...Поредния боклук, който си мисли че в живота има само секс и развлечения!
4
Що им се бъркаш ма, пача? А сега цитата : "Посредникът е л@йно"!
5
А когато Ренито се хвалеше,че живее щастливо в подредения Израел при Гала, забрави ли.Ваня Червенкова се е превърнала на чалгаджиика,пълна с пози и превземки.Смешна е.Ако Рени не търсеше богаташи,нямаше да я изоставят.Да сте чули чалгаджиика да се е омъжила за шофьор или автомонтьор.Не сте и няма да чуете,защото Ренито и другите чалгарки търсят богати чичковци или техните смотани синчета.Или пък търсят евреи,като Рени.
6
Ми кой я би Ренито да се зима с резания чифут?
7
Айде стига са се оплаквали и ревали сега.Преди години като се хвалеха по телевизиите и се халосваха,колко много се обичат,колко щастливо живеят?Сега да си търпят проваления живот.Това се отнася не само за Рени,а и за Мария,Емилия,Тоца, и още много други т.нар.ВИП,който само обикалят телевизиите и реалити шоута с цел да изкарат някой лев и да напомнят за себе си.Но времето си минава,те остаряват и не са вече интересни нито за нас ,нито за мъжете им.
8
Така не се прави, Ваня! Не по медиите Влизаш с бутонките не между двама съпрузи , а детето легитимираш по най-гадния начин. Рени явно е много объркана , за да допусне това ! Не отива на зрял човек , такова и така изразено вмешателство в едно семейсво, макар и бивше. Грижи се , помагай щом искаш , но тихо, спокойно и мъдро.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.