Голяма идея осени под душа водещата от БНТ Мира Добрева! Тя излезе от банята и заяви....(ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Голяма идея осени под душа водещата от БНТ Мира Добрева! Тя излезе от банята и заяви....(ВИДЕО)

63769
на 22.01.2018
Голяма идея осени под душа водещата от БНТ Мира Добрева! Тя излезе от банята и заяви....(ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Водещата Мира Добрева излезе от банята и по розов халат и чалма на главата сподели чрез Фейсбук видео обръщение за идея, която й е хрумнала под душа.  Днес тя започва социален експеримент - за един месец се откъсва тотално от социалните мрежи. Всичко, което й се налагало да разбере, щяло да става от телевизиите и радиата.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Давам си сметка, колко много време губя за неща, които не са полезни за същността ми и влизам в сайтове, които ми носят неприятни усещания", посочва тя. 

Водещата от БНТ не можела да стигне до любимите си книги вечер, тъй като влизала нонстоп в страниците във Фейсбук. Добрева смята, че по този начин не може да даде добър пример на децата си по отношение на висенето в мрежите. 

Всеки ден ще записвам видеодневници и ще споделям как се чувствам. В края на тази своеобразна рубрика ще се види дали има смисъл от социалните мрежи, казва Мира Добрева в първото си видео обръщение. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за последния ден на април: Нова работа за Телеца, Раците да не мърдат много, а Скорпионите да тръгват за чужбина САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за последния ден на април: Нова работа за Телеца, Раците да не мърдат много, а Скорпионите да тръгват за чужбина
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Завръщането на Пеевски - най-голямото събитие в този парламент! Задава се тежък удар за добрите сили (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Завръщането на Пеевски - най-голямото събитие в този парламент! Задава се тежък удар за "добрите сили" (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК