ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГОРЕЩА ИНТРИГА! Ани Цолова аут от Нова

Само в ПИК
ГОРЕЩА ИНТРИГА! Ани Цолова аут от Нова
Автор: ПИК
Дата
Дата
77595
Коментари
20
ГОРЕЩА ИНТРИГА! Ани Цолова аут от Нова

Дните на  Анна Цолова като водеща на "Здравей България" са преброени. Явно скандалите около нея, инспирирани от Николай Бареков, са принудили шефовете на Нова да се отърват от нея.

Другата причина е агресивното и държане с повечето гости. Превърналите се в ментори и цензури Цолова и Виктор Николаев нарушават и най-елементарните журналистически правила и норми.

Зрителите вече открито се дразнят от тенденциозните и провокиращи въпроси от водещите към едни гости и сервилно отношение към други, пише "Блайф". Говори се, че това им поведение не е случайно.

Към гостите поведението им е различно, то е продиктувано от личната и клинтелистка зависимост на Цолова и Николаев. Изразяване на лично мнение и настроения, прекъсване на поканените в студиото, откровеното заяждане с неудобните, е преляло чашата на търпение дори и на спокойните шведи. За да се случи тази раздяла със сигурност има и проблеми с рейтинга.

Напиши коментар »
(20)
1
НЕ ГИ ГЛЕДАМ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ!
2
ПРЕДПОЧИТАМ ДА ЧЕТА "ПИК"!
3
Дано да е така! Не заслужава да бъде в никоя телевизия!
4
просташката телевизия НТВ ще стане по-хубава като махнат Цоцолана, а пък даже и Виктория, но все пак ще е някакво подобрение.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Скоро в сайта на Ивaйлo Kpaчyнoв ще има рубрика за обожателите на Дaнka. Знете ли кой/коя е тя ?
7
Данка Радева е Деса тъпото от ГРОБ
8
или не , тази женица няма нищо положително , било компетентност , професионализъм , тактичност , уважение към гости и зрители и е изключително неподходяща за екран !
9
Не мога да ги понасям. 100 % тенденциозност във всеки въпрос.
10
НАЙ- ПОСЛЕ. ЕДВАМ Я ТЪРПЯХ.
11
Тия две чучола когато и да ги изгонят ще е късно.
12
Кво се хили като пача Цолова. Хем за затвора хем нагла.
13
Настъпила е нещо, нещо дебело, богато и мазно. Иначе това е добра новина.
14
Не мислете Вие за Ани ! С този голям задник няма да остане незабелязана !!!
15
Да сложат Бюрека да води по БТВ и НОВА едновременно.
16
Изключенията,в които съм ги гледала все оставях в усещането,че на Анка интелектуалния багаж не е особено тежък. Сега само мъжът със синьото сако ли ще ме дразни?
17
Заради такива журналя като Цолова и Николаев с полипите в носа отдавна не гледам жълтите, станали вече кафяви сутрешни блокове на Нова и БТВ
18
Типично за българина да гледа сеир и да плюе някой на който не е на нивото кой кой ще бъде на тяхното място който да е по добър от тях
19
Типично за българина да гледа сеир и да плюе някой на който не е на нивото кой кой ще бъде на тяхното място който да е по добър от тях
20
Ани Цолова е едно селско безхаберно момиче , което произхожда от ниско-социална прослойка. Заслужи си мястото - кой от дее..да си ходи на село. Пази Боже сляпо да прогледне.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Бих искал да се оженя за вашата дъщеря.
- Достатъчно обезпечен ли сте, за да издържате семейство?
- Мисля, че да.
- Хубавичко си помислете, все пак ние сме 5 човека.