ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГОРЕЩА НОВИНА! Слави Трифонов обяви кастинг за политици

Само в ПИК
ГОРЕЩА НОВИНА! Слави Трифонов обяви кастинг за политици
Автор: ПИК
Дата
Дата
12696
Коментари
18
ГОРЕЩА НОВИНА! Слави Трифонов обяви кастинг за политици

Шоуменът Слави Трифонов започна кастинг за нови политици. В официалния си профил във Фейсбук той публикува обява, с която подканва желаещите да изпратя своя автобиография. Така Трифонов официално потвърди амбициите си за влизане в политиката.

Ето какво точно написа шоуменът в обявата си:

Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?

През всичките тези години задавах въпроса “Защо не се включиш в политиката?” на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах. И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ – “Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия”. Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор.

Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни.

Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се.

Изпратете ни подробна информация за себе си и контакт за обратна връзка на имейл: slavi@referendumbg.com

В крайна сметка думата „република“ идва от “res publica” и означава “общи дела”.

Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава.

Напиши коментар »
(18)
1
Егати и продуцента, режисьора и т.н., който се хване на въдицата му ще трябва да играе по свирката му. Нормален човек няма да го направи.
2
Голям цирк предстои.Този бърка политиката с кастинги за шоу формати.Много минаха такива,които събираха "елита" на нацията!Царяс юпитата,Баречето,Марешкия,Жоржи с Бизнезблока ......и т.н.Резултата го вижда всеки!Ако се мине на мажоритарен вот,ще стане по-лесно за хората с пари.Няма да им се налага да се разправят с партийните централи,а направо ще си купуват гласовете!
3
ВЕДНАГА ДА ЗАМИНАВА ЗА САНАТОРИУМ КАРЛУКОВО -- ПЪЛНО Е С ОТРЕПКИ ,ГОТОВИ ЗА МИНИСТРИ И ДИПЛОМАТИ , ВСЕ НЕГОВИ ФЕНОВЕ ! АКО НЕ МУ СТИГНАТ, ДА ОБИКОЛИ И ЦИГАНСКИТЕ ГЕТА , ТАМ Е ПЪЛНО С НЕГОВИ ПОЧИТАТЕЛИ !
4
Докъде я докарахме ,един човек със скапан от алкохол и наркотици мозък , да се самопредлага за водач на държавата!
5
Тоя що не ходи да бере картофи на село с бабите.Бездарник
6
Досещам се кои ще се явят на кастинга! Тези, които са опитали от депутатското кюфте и по някаква причина са изпаднали извън борда! И ще ги представят за нови политици!
7
Интересно Меглена Кунева дали ще се яви на кастинга?Голям цирк....
8
ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!!! НЯМА СЕМЕЙСТВО ,НЯМА ДЕЦА ,ЗАНИМАВА СЕ С ХАЛТУРА ,ИЗЧЕРПАН ДО НУЛА . ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДА ЗДРАВЕТО ?
9
Този не прокопани се чуди с какво да се захване само да му се чува името.За нищо не става.
10
ЧИКАТИЛО !?
11
Structured settlement annuity companies http://abcinform.org/str-sett-com/ - Structured settlement annuity companies Structured settlements annuities - abcinform.org/str-sett-com/
12
types of circuit board http://abcinform.org/board-production/ - Circuit board production Types of circuit board - abcinform.org/board-production/
13
Write my research paper for me http://writepapersonline.org/ - Write my research paper for me ?writing paper - writepapersonline.org
14
writing paper with picture http://writepapersonline.org/writing-academic-papers.html - writing academic papers writing paper with picture - writepapersonline.org/writing-paper-with-picture.html
15
opposite of critical thinking http://writepapersonline.org/last-minute-assignment.html - last minute assignment opposite of critical thinking - writepapersonline.org/opposite-of-critical-thinking.html
16
Славуца Плехановна не може да направи нищо на политическата сцена, поради факта, че е посредствен чалгопитек, който страда от множество комплекси. Чичата Даун. (Сотката Цацаров) , каза нещо много забавно в едни новини, който е успял да влвзе в парламента е добре, другите могат да си играят на извънпарламентарна демокрация, т.е. статуквото остава непокътнато. Славуца да си прави шоу, и да чалгаризира младежта в компанията на любимия си папагал, ако още е жив ( папагалът) исках да кажа!
17
Write my research paper for me
18
Write my research paper for me
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Мъж отива на работа с насинено око. Колегите го попитали, какво се е случило. 
- Трябваше да се бия за приятелката си. - казал той. 
- Браво, един истински мъж! И срещу колко хулигана се изправи? 
- Двама - съпругът и тъщата!