ГОРЕЩА СРЕЩА! ГЕРБ и КНСБ обсъдиха заплатите на социалните работници

Само в ПИК
ГОРЕЩА СРЕЩА! ГЕРБ и КНСБ обсъдиха заплатите на социалните работници
Дата
Дата
20975
Коментари
2
ГОРЕЩА СРЕЩА! ГЕРБ и КНСБ обсъдиха заплатите на социалните работници

Днес се проведе гореща среща между президент на КНСБ Пламен Димитров и шефката на бюджетна комисия Менда Стоянова в парламента. По думите на Димитров след срещата психиатричните болници, кръвопреливането, националната библиотека, социалните работници, морската администрация и в сферата на земеделие е нужно да се дадат около 30-40 млн. лв. за повишаване на заплати.

Менда Стоянова заяви, че срещата е била изключително диалогична и, че синдикатите оценяват това, което е направено в бюджет 2018 в частта социална политика.

"Наистина може би има нужда от фини настройки, тъй като сумата, за която говори г-н Димитров, не е фрапираща. Основните проблеми са решени", допълни Стоянова и напомни, че около 1 млрд лева заедно с осигуровките са осигурени за увеличение на заплатите.

Шефката на бюджетна комисия е категорична, че ще продължи анализа между първо и второ четене в комисия. Тя допълни, че ще търси начин да се обърне внимание на ония сектори, които са останали пренебрегнати от внесения бюджет.

Аз наистина споделям мнението му, че в сферата на социалните услуги заплатите са доста ниски. Там хората изостават, а тяхната работа на терен е изключително тежка и трудна. И там наистина трябва да търсим определено решение", допълни още Стоянова.

 

Напиши коментар »
(2)
1
Това е Каката дето равнява Касата. Како, знаем че Баце то подава фактурки под масата за да не си на червено ,-)
2
Днес се проведе гореща среща между президент на КНСБ Пламен Димитров и шефката на бюджетна комисия Менда Стоянова в парламента. НАКРАЯ ПЛАМЕН Й ОБЛИЗА PUTKATA. ДА ЖИВЕЕ КаНиСаеБe!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

Доктор към пациента:
- Добре ли спите през нощта?
- Да, докторе.
- Какво работите?
- Нощен пазач съм.