Горещо

ГОРЕЩА ТЕМА! Социолог с шокираща теза! Борисов и Радев - двама сенатори в нов Сенат

Само в ПИК
ГОРЕЩА ТЕМА! Социолог с шокираща теза! Борисов и Радев - двама сенатори в нов Сенат
Автор: ПИК
Дата
Дата
30602
Коментари
6
ГОРЕЩА ТЕМА! Социолог с шокираща теза! Борисов и Радев - двама сенатори в нов Сенат

Бойко Борисов и Румен Радев заформят нещо Сенат с двама сенатори, нещо като втора Камара на парламента. Такъв коментар направи политологът Първан Симеонов пред Нова телевизия. Премиерът и президентът най-неочаквано може да се окажат в обща политическа ложа, смята Симеонов.

Социологът коментира, че неслучайно Борисов е говорил за следващите президентски избори и загатна, че по тази тема може да се очаква развитие.

"Доста амбициозно поведение на президента Румен Радев, очевидно му се влиза в бой. Разбра, че най-добрата защита е нападението. Очевидно президентът Радев осъзнава, че с Бойко Борисов в далечно или не толкова далчено време ще бъдат конкуренция", каза още Първан Симеонов. "Радев разбра, че ако настъпи малко Борисов той обикновено му отвръща", коментира политологът.

"И Радев, и Борисов са на едно мнение по геополитическото положение на страната. Няма предпоставки този конфлик да продължи дълго", завърши Първан Симеонов.

Напиши коментар »
(6)
1
Б към Р: Да се разберем двама да крадем.
2
Радев е разбрал най-важното за Бойко - че е страхливец и разбира само от бой по кухата Тиква!!!
4
И тоя БСПеерастки червей, е слуга на Сланинова и Гумен Грипен Радеф, които пък стоят мирно, пред една селска пръчка!
5
Тоя брадат мангал ,кой го е излъгал че разбира нещо от политика? Радев е един тъп шапкар , който може само да злобее от успехите на другите.
6
Миналия път заради Мелания не и обърнаха внимание, сега като на жена втора ръка, като им подари CD на Азис, ще получи крем, вече бил на българска територия, с уверениито, че поляците няма да мислят, че всички българи крадат. Измет !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Минава кола, от прозореца на която виси младеж и крещи: "Дипломирах се, педалиии!" Веднага става ясно, че минава образован човек.