ГОРЕЩО ВИДЕО! Майка кърми порасналите си момчета: Сине, внимавай със зърната ми!

ПИК TV

ГОРЕЩО ВИДЕО! Майка кърми порасналите си момчета: Сине, внимавай със зърната ми!

1165426
на 24.11.2016
ГОРЕЩО ВИДЕО! Майка кърми порасналите си момчета: Сине, внимавай със зърната ми!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кърмене на пораснали деца от едрогърда красавица мулатка е най-горещият хит в Ютюб през последните седмици. Авторското видео на Таша Мейл е гледано от повече от 60 млн. потребители на платформата и предизвиква остри коментари и реакции. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

В него младата майка охотно демонстрира прелести, докато от зърната й сладко сучат две малки момчета на 2 и 3 години. Идилията временно е развалена от по-големия Йосая, който със зъбите си натиска прекалено силно и Таша вика от болка. Тя го моли да бъде по-внимателен и да спре да използва зъбите. Невъзмутим, малчуганът пита дали може да продължи храненето и отново поставя глава върху гърдата. 

"Тази жена не е добре. Тези деца не са бебета. Как може още да ги кърми? Трябва да ги храни с истинска храна, а не да ги залъгва с майчино мляко", казват противниците на Мейл.

"Това не е естествено. Момчетата отдавна вече е трябвало да започнат да ядат други неща. Няма нищо поучително в тези клипчета. По-скоро по този начин дамата си прави реклама на пищния бюст, който наистина е внушителен", твърди друг потребител на видеоплатформата. 

"Искрено съжалявам за хейтърите и тролчетата под видеото. Подобни клипове качвам в нета, откакто са родени децата ми и не го правя, за да се рекламирам. Просто сега са малко по-големи и това впечатлява всички. Едва ли щяха да мрънкат, ако ставаше дума за кърмене на бебета", коментира на свой ред Таша Мейл. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 134
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК