БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ГОРЕЩО В ПИК! Депутатите отново в скандал - БСП привикват Цацаров, Бойко Рашков и Валентин Радев заради СРС-тата

Само в ПИК
ГОРЕЩО В ПИК! Депутатите отново в скандал - БСП привикват Цацаров, Бойко Рашков и Валентин Радев заради СРС-тата
Автор: ПИК
Дата
Дата
15895
Коментари
1
ГОРЕЩО В ПИК! Депутатите отново в скандал - БСП привикват Цацаров, Бойко Рашков и Валентин Радев заради СРС-тата

Пълна какофония беляза началото на днешната пленарна седмица на парламента. След като в течение на половин час депутатите не можаха да се разберат дали да поканят шефовете на службите за сигурност заради доклада на Бойко Рашков от миналата седмица и разкритията му за подслушвани политици и журналист, народните избраници излязоха в почивка.

Точката за обсъждането на този доклад на шефа на Националното бюро за контрол на СРС Бойко Рашков бе на БСП и беше първа според правилника на парламента, но депутатите от ГЕРБ я преместиха на трето място. След бурни протести от страна на социалистите и покана от страна на шефа на правната комисия в парламента Данаил Кирилов да бъдат поканени шефовете на ДАНС, ДАРТ, главния прокурор Сотир Цацаров и вътрешния министър Валентин Радев, точката се върна като първа от днешната работа на народните представители, а те излязоха в почивка да чакат повиканите.

 

Още по темата
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Бойко Рашков за скандала със заместника му Георги Гатев: Изнудвали са го!
Часовник
16:48
Скандалът в Националното бюро за контрол на СРС се разгаря, след като бе отнет допуска до класифицирана информация на зам.председателя Георги Гатев. Самият той обяви, че няма никакви нарушения, за...
Напиши коментар »
(1)
1
1998 ГОДИНА --- МВР, Икономическа дирекция. прокурорска преписка, молят за документи от "Техноимпекс". Т.е. през 1998 г. има прокурорска преписка № 326" ............ А сега обърнете внимание на документ №2! Договорът за купуването на "Техноимпекс" от РМД "Техноимпекс-98" е от 13 ЯНУАРИ 1999 ГОДИНА......................... КАК ПРЕЗ 1998 ГОДИНА Е ПРОВЕРЯВАНА СДЕЛКА КОЯТО Е СКЛЮЧЕНА ЕДНА ГОДИНА ПО- КЪСНО ??????????
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!