ГОРЕЩО В ПИК! Корнелия Нинова поставена на колене! БСП скача на лидерката за популистките й напъни да реже депутатските заплати

Политика

ГОРЕЩО В ПИК! Корнелия Нинова поставена на колене! БСП скача на лидерката за популистките й напъни да реже депутатските заплати

88860
на 30.04.2018
ГОРЕЩО В ПИК! Корнелия Нинова поставена на колене! БСП скача на лидерката за популистките й напъни да реже депутатските заплати
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Жестоки скандали се завихрят в БСП покрай поредните популистки напъни на лидерката Корнелия Нинова да намалява депутатските заплати и почивките. Това научи ПИК от свои източници сред социалистите. 

препоръчано

Оказва се, че едва 60 процента от депутатите на Нинова приели идеята й, но с известни резерви. Причината разбира се е крещящият популизъм, дори за БСП, а последствията били вече ясни. 

На събранието на групата останалите 40 процента, които били против предложението заявили, че това е абсолютно недопустимо и няма да я подкрепят. "Тук не става дума за доходи, а за чест. Нинова не се занимава с важни теми, единственото което я интересува са медийните изяви, отзвукът в медиите и социологическите проучвания", коментират възмутените социалисти.  

Безпрецедентно на социалистите им е отнело цели 4 дни, за да съберат подписи и да внесат предложението в деловодството на парламента, което Нинова се постара да е добре отразено във всички медии.

Голям скандал е имало и за думите на Корнелия Нинова, че депутатите не работят достатъчно, като постави това определение и за своята група. "Дори и тези които бързо подписаха бяха възмутени. Това допълнително уврежда имиджа на Народното събрание, нещо против което тя уж се бореше", допълват червени депутати пред ПИК.  

Така се очаква популистките напъни на Нинова за пореден път да претърпят пълно фиаско, защото на първо място не е успяла да убеди собствените си депутати, а след това и останалите парламентарни групи, които още в първите часове заявиха, че са против подобно заиграване с хората. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК