ГОРЕЩО В ПИК! Пиперливи подробности за обира в автокъщата на политик!

Региони

ГОРЕЩО В ПИК! Пиперливи подробности за обира в автокъщата на политик!

34777
на 09.09.2017
ГОРЕЩО В ПИК! Пиперливи подробности за обира в автокъщата на политик!
Автор:   ПИК

Маскирани разбиха офиса на автокъщата на бизнесмена и политик от Дупница Вергил Кацов и за 2 минути задигнаха ключовете на 15 луксозни автомобила – БМВ и „Мерцедес”. Кражбата е извършена около 3 часа сутринта в петък. Автокъщата, която се намира на главен път Е-79 край дупнишкото село Джерман, се охранява със СОТ, има и няколко видеокамери, които са заснели двама души с маски и ръкавици да нахлуват в офиса. Стойността на автомобилите, чиито ключове са откраднали, е около 200 000 лв.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

„Видеокамерите са заснели как около 3 часа сутринта пред автокъщата спрял автомобил, фаровете му не били загасени, двигателят е работил. Двама мъже с качулки и ръкавици с щанги са разбили вратата на офиса. Влезли са вътре, разбили са касата, но в нея не оставяме оборотни средства, и са задигнали ключовете на 15 автомобила с марки БМВ и „Мерцедес”, които са на цени от от 10 до 20 000 лв. Сега търся вариант да предотвратя кражби на автомобилите, на които са откраднати ключовете”, заяви вчера собственикът на обраната автокъща Вергил Кацов, съобщава "Струма.бг".

„Въпреки охранителните мерки, видеонаблюдение и СОТ крадците са успели да влязат в автокъщата. От охранителната фирма са пристигнали на 10-ата минута, но взломяването на офиса и кражбата са станали за 2 мин., сочат записите от камерата. Ударът явно е подготвен предварително. Всичко е прецизирано с хирургична точност. Крадците са наблюдавали автокъщата, преди да извършат обира”, заяви Вергил Кацов, който е председател на Сдружението на автотърговците в Дупница.

Той е един от първите, захванали се с продажба на автомобили втора ръка в града. Лидер е на партия БЗНС „Народен съюз“ в Дупница. Беше кандидат за депутат на последните избори за народни представители.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК