Грандиозен скандал в ефир: Колтуклиева към Михнева: Ще те съдя!

ЧАС ПИК

Грандиозен скандал в ефир: Колтуклиева към Михнева: Ще те съдя!

22167
на 05.10.2014
Грандиозен скандал в ефир: Колтуклиева към Михнева: Ще те съдя!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандал в студиото на "Добро утро, България!" между журналистките Маргарита Михнева и Соня Колтуклиева.

Повод за разправията стана въпрос на Михнева: "Вярно ли е, че името на Колтуклиева фигурира в списъка на главния прокурор, който той огласи публично – че много бизнесмени, журналисти и политици са взимали пари на ръка от КТБ?"

Колтуклиева, която минути по-рано беше приключила участието си в коментарното студио, се върна и заяви: "Ти си клеветничка! Никога не съм взимала една стотинка на ръка от КТБ. Аз не защитавам Цветан Василев, а хората, които пострадаха от ситуацията.

Това ви изнася да говорите – на тебе и на главния прокурор. Защото вие рекетирате и плашите журналисти като мен, които искат да кажат истината за КТБ. Това, което го има в списъка на КТБ, го знаеш ти, защото си му доверено лице", изстреля разярената Колтуклиева.

Може би получавам пари от Главната прокуратура – на свой ред попита Михнева.

Колтуклиева заяви, че още утре ще напише писмо до Брюксел и до Висшия съдебен съвет, защото: "Ти, в комплект с главния прокурор, разнасяте лъжи и искате да ми затворите устата, но няма да стане", допълни бясната Колтуклиева.

"И ще те съдя тебе и всеки, който каже – и главния прокурор. Защото той да не е Бог! Не те ли е срам – клеветница!" – тросна се на финала засегнатата журналистка.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК