БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Греков обеща: Селскостопанска академия няма да се закрива

Само в ПИК
Греков обеща: Селскостопанска академия няма да се закрива
Автор: ПИК
Дата
Дата
7024
Коментари
2
Греков обеща: Селскостопанска академия няма да се закрива

Селскостопанска академия няма да бъде закрита. Това каза министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков при среща с тютюнопроизводители в Института по тютюна и тютюневите изделия в село Марково, Пловдивска област, информира БТА. По думите му бюджетът на МЗХ е намален с близо 32 млн. лева, което е наложило той да изиска от всички институции да оптимизират дейността си. Очаквам от всички агенции и второстепенни разпоредители да направят предложения, за да не става като миналата година да търсим средства за някои от тях, каза министърът.

Напиши коментар »
(2)
1
Ако ще продължават със съкращенията , с тези ниски заплати и без средства за изследвания е по-добре да ни закриват! Такава мъка и унижения не е било никога в аграрната наука. Светла Бъчварова да не се подхилква доволно,защото тя ни доведе до това дередже!
2
Браво на Бъчварова - Пиралкова! Това е нейна скопосия!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Ангел Заберски-син
Ангел Заберски-син
музикант и композитор
Става на: 48 години
Анжел Вагенщайн
Анжел Вагенщайн
писател, сценарист
Става на: 95 години
Владимир Левчев
Владимир Левчев
поет
Става на: 60 години
Касим Дал
Касим Дал
политик
Става на: 55 години
Тодор Батков
Тодор Батков
адвокат, бизнесмен
Става на: 59 години

Пиян се удавил в реката. 
Полицай пише: "Акт за одавяване". Помислил, задраскал го и написал: "Акт за отдавяне". Замислил се пак и написал: "Акт за влизане на тялото във водата и неговото неизлизане".