БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Греков обеща: Селскостопанска академия няма да се закрива

Само в ПИК
Греков обеща: Селскостопанска академия няма да се закрива
Автор: ПИК
Дата
Дата
7125
Коментари
2
Греков обеща: Селскостопанска академия няма да се закрива

Селскостопанска академия няма да бъде закрита. Това каза министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков при среща с тютюнопроизводители в Института по тютюна и тютюневите изделия в село Марково, Пловдивска област, информира БТА. По думите му бюджетът на МЗХ е намален с близо 32 млн. лева, което е наложило той да изиска от всички институции да оптимизират дейността си. Очаквам от всички агенции и второстепенни разпоредители да направят предложения, за да не става като миналата година да търсим средства за някои от тях, каза министърът.

Напиши коментар »
(2)
1
Ако ще продължават със съкращенията , с тези ниски заплати и без средства за изследвания е по-добре да ни закриват! Такава мъка и унижения не е било никога в аграрната наука. Светла Бъчварова да не се подхилква доволно,защото тя ни доведе до това дередже!
2
Браво на Бъчварова - Пиралкова! Това е нейна скопосия!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Жена към мъжа си:
- Мило, ръцете са ми ледени, какво да правя?
- Дръж ми бирата!