СПОРТЪТ ДНЕС
Тенис

Григор Димитров потвърди участие на турнира в Ротердам

Само в ПИК
Григор Димитров потвърди участие на турнира в Ротердам
Автор: ПИК
Дата
Дата
1968
Коментари
0
Григор Димитров потвърди участие на турнира в Ротердам

Най-добрият български тенисист Григор Димитров потвърди участието си на турнира в Ротердам, който ще се проведе в периода 9-15 февруари следващата година, съобщи официалният сайт на надпреварата. Това ще е пето участие на българина в турнира, като точно в Ротердам той постига първата си победа на ниво АТР през 2009 година, след като печели срещу Томаш Бердих в първия кръг.

"Участието на Григор Димитров е свързано с традицията, която следваме на състезанието в Ротердам. Ние предоставяме шанс на най-големите млади таланти с надеждата, че ще ги видим отново в бъдеще. В случая на Димитров, това ще бъде неговото пето участие в турнира", коментира директорът на състезанието Рихард Крайчек.

"Турнирът в Ротердам е едно от тези състезания, на които често участвам. Той ми е донесъл много чудесни спомени, а самият Ротердам е фантастичен град", добави българинът.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!