Гришо с трогателен жест към Мъри

Тенис

Гришо с трогателен жест към Мъри

34053
на 11.01.2019
Гришо с трогателен жест към Мъри
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Новината, че Анди Мъри ще сложи край на кариерата си след "Уимбълдън" или дори по-рано, предизвика широк отзвук в социалните мрежи. Един от първите, които реагираха беше Григор Димитров, който от години е много близък приятел с двукратния олимпийски шампион.

"Всички ще приключим с тениса, но приятелствата са за цял живот. Това, което си направил за спорта, ще остане вечно. Надявам се да приключиш силно и да си здрав, приятелю!", написа българинът в известна социална мрежа.

Треньорът на Григор Димитров - Дани Валверду, който дълги години беше в щаба на Мъри, пък сподели: "Благодаря ти, Анди, че винаги си бил себе си".

Преследваният от множество контузии Хуан Мартин дел Потро също реагира емоционално на вестта за оттеглянето на бившия №1, акцентира "Спортал".

"Анди, току-що гледах пресконференцията ти. Моля те, не спирай да опитваш. Продължавай да се бориш! Мога да си представя твоята болка и тъга. Вярвам, че ще успееш да преодолееш това. Заслужаваш да се оттеглиш, когато сам решиш. Обичаме те и искаме да те видим щастлив", написа Дел Потро.

"Моето сърце се къса, докато слушах пресконференцията на Анди Мъри… Надявам се да достигне до "Уимбълдън", където ще получи изпращането, което заслужава. Страхотен човек!", добави една от легендите в женския тенис Ким Клайстерс.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано
свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК