БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Гръмотевична буря и пожари тормозиха русенци

Само в ПИК
Гръмотевична буря и пожари тормозиха русенци
Автор: ПИК
Дата
Дата
4454
Коментари
0
Гръмотевична буря и пожари тормозиха русенци

Вследствие на разразилата се тази нощ над Русе гръмотевична буря са лумнали вдва пожара, предаде Дарик радио.

Малко след полунощ е получен сигнал за пожар и в навес до къща на ул. „Тома Кърджиев”. Изпратен е противопожарен екип, който потушил пламъците. Унищожени са котлон, градински инструменти и около 1 куб.м. дърва за огрев. Няма пострадали. Предполагаемата причина за двата пожара е късо съединение, причинено от атмосферно въздействие.

Приблизително по същото време е получен и сигнал за пожар в двора на къща на ул. "Мидия Енос". Изпратен е екип огнеборци. При пристигането им на адреса е установено, че гори домашно имущество. Пожарът е погасен, унищожени са маса, столове, стари електроуреди, лампа за осветление и разклонител.

Огнеборците са реагирали и на трети сигнал - за запалени сухи треви в кв. Дружба, в близост до бл. 32. Вероятната причина за пожара е палене на огън.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!