БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Губим 20 млн. от Брюксел

Само в ПИК
Губим 20 млн. от Брюксел
Автор: ПИК
Дата
Дата
4156
Коментари
1
Губим 20 млн. от Брюксел

20 млн. лв. от ЕС ще загуби страната ни заради проваления проект за изграждане на трамвайна линия от Семинарията до Студентски град като част от проекта за интегриран градски транспорт на София, финансиран със 100 млн. лв. от ОПРР. Това обясниха експерти от Министерството на инвестиционното проектиране (МИП).

5 от 6-те лота, на които е разделен проектът, към момента са в съда, а последният е прехвърлен на МИП, тъй като е на стойност над 10 млн. лв. МИП обаче още не е получило подробния устройствен план и все още не е ясно дори дали проектът е в нашите компетенции, заяви министър Иван Данов.

"Не сме виждали проекта и не можем да вземем решение за него с папка, пълна с изрезки от стари вестници", обясни той. Според депутата от БСП Жельо Бойчев проектът е загубен заради забавяне и липса на избран изпълнител. Столична община обаче прехвърля проекта на МИП, за да обвини впоследствие министерството за сигурния му провал, заяви Бойчев.

Напиши коментар »
(1)
1
Дрнън дрън :))) Жельо Бойчев Ами чети малко като си общински суветник Ей затова циклим дами и господа ДАй боже да доиде поосвещениетоби сред дамите господа социалисти
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

- Няма да ти дам пари за сладолед и толкоз! – вика майката.

- Добре – отговаря синчето, – но като влезем в магазина ще ти викам “бабо”!