Гуцанов: В Изпълнителното бюро на БСП не се е обсъждала темата за промени

Политика

Гуцанов: В Изпълнителното бюро на БСП не се е обсъждала темата за промени

3620
на 01.07.2014
Гуцанов: В Изпълнителното бюро на БСП не се е обсъждала темата за промени
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В Изпълнителното бюро на БСП не се е обсъждала темата за промени в бюрото. Това каза народният представител от Коалиция за България Борислав Гуцанов на влизане в централата на БСП в отговор на въпрос дали по време на заседанията на Изпълнителното бюро председателят на БСП Сергей Станишев е направил предложение Кирил Добрев и Жельо Бойчев да влязат в партийното ръководство, предаде „Фокус”.

препоръчано

„Имаме последна точка, която най-вероятно ще бъде на предстоящия пленум в събота – организационни въпроси. Друго няма какво да обсъждам. Всичко останало са спекулации”, заяви Гуцанов.

На въпрос дали ще има проблеми с кворума на Народното събрание, Гуцанов каза, че на консултациите при президента политическите лидери са казали, че ще се работи в 42-то Народно събрание и не вижда причина да има някакво разминаване в това относно кворума.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК