ДАЛАВЕРА! Цветан Симеонов от БТПП прибира по 2000 евро за делегация

Само в ПИК
ДАЛАВЕРА! Цветан Симеонов от БТПП прибира по 2000 евро за делегация
Автор: ПИК
Дата
Дата
9198
Коментари
4
ДАЛАВЕРА! Цветан Симеонов от БТПП прибира по 2000 евро за делегация

Председателят на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов прибира по 2000 евро на фирма, за да я заведе в Иран. За това алармират възмутени представители на компаниите.

Делегацията ще посети Техеран в периода 2-4 октомври 2017 г. и ще се води от министъра на икономиката Емил Караниколов. Представителите на другите работодателски организации и членуващите в тях фирми отказват да дават пари на Цветан Симеонов.  Според бизнеса БТПП организира делегацията, като са си сложили надценки, за да могат да пътуват безплатно Цветан Симеонов и служители на БТПП. "Ние не сме съгласни да спонсорираме Цветан Симеонов", категорични са представителите на бизнеса. Визитата се осъществява, съвместно с Посолството на Ислямска република Иран в София и Иранската палата на търговията, промишлеността, мините и земеделието. 

Освен официалната част, проекто-програмата на посещението предвижда и провеждането на Ирано – български бизнес форум с двустранни срещи по интереси, организиран съвместно с Иранската палата на търговията, промишлеността, мините и земеделието, срещи с институции: министерство на икономиката и финансите, организацията за инвестиционно, икономическо и техническо сътрудничество на Иран и представители на бизнеса.

Напиши коментар »
(4)
1
БТПП е типично комунистическа зараза, създадена от най-простите и мизерни червени простаци, гнездо на не осъдени престъпници, които ограбиха България.
2
И той човечеца гледа от останалите във властта, няма да се цепи от шайката
3
Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и в момента се ръководи от кадрови офицер на Първо главно управление на Държавна сигурност. Цветан Симеонов е председател на управителния съвет и член на изпълнителния съвет от юни 2009 г. Той е юрист в БТПП от 1980 г. и през периода 1986-1992 г. става кадрови служител на ДС. Със заповед от 1.6.1988 г. е назначен за разузнавач. Виж - оповестената проверка на Комисията по досиетата.
4
А на Томислав Дончев жена му- Светлана Дончева какво работи в камарата и тя ли ще пътува в Иран?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

Мъж среща блондинка и я пита:

- Вие от коя държава сте?

- Ами... от Русия.

- Коя част?

- Цялата съм от Русия!