ДАЛАВЕРА! Цветан Симеонов от БТПП прибира по 2000 евро за делегация

Само в ПИК
ДАЛАВЕРА! Цветан Симеонов от БТПП прибира по 2000 евро за делегация
Автор: ПИК
Дата
Дата
7410
Коментари
4
ДАЛАВЕРА! Цветан Симеонов от БТПП прибира по 2000 евро за делегация

Председателят на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов прибира по 2000 евро на фирма, за да я заведе в Иран. За това алармират възмутени представители на компаниите.

Делегацията ще посети Техеран в периода 2-4 октомври 2017 г. и ще се води от министъра на икономиката Емил Караниколов. Представителите на другите работодателски организации и членуващите в тях фирми отказват да дават пари на Цветан Симеонов.  Според бизнеса БТПП организира делегацията, като са си сложили надценки, за да могат да пътуват безплатно Цветан Симеонов и служители на БТПП. "Ние не сме съгласни да спонсорираме Цветан Симеонов", категорични са представителите на бизнеса. Визитата се осъществява, съвместно с Посолството на Ислямска република Иран в София и Иранската палата на търговията, промишлеността, мините и земеделието. 

Освен официалната част, проекто-програмата на посещението предвижда и провеждането на Ирано – български бизнес форум с двустранни срещи по интереси, организиран съвместно с Иранската палата на търговията, промишлеността, мините и земеделието, срещи с институции: министерство на икономиката и финансите, организацията за инвестиционно, икономическо и техническо сътрудничество на Иран и представители на бизнеса.

Напиши коментар »
(4)
1
БТПП е типично комунистическа зараза, създадена от най-простите и мизерни червени простаци, гнездо на не осъдени престъпници, които ограбиха България.
2
И той човечеца гледа от останалите във властта, няма да се цепи от шайката
3
Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и в момента се ръководи от кадрови офицер на Първо главно управление на Държавна сигурност. Цветан Симеонов е председател на управителния съвет и член на изпълнителния съвет от юни 2009 г. Той е юрист в БТПП от 1980 г. и през периода 1986-1992 г. става кадрови служител на ДС. Със заповед от 1.6.1988 г. е назначен за разузнавач. Виж - оповестената проверка на Комисията по досиетата.
4
А на Томислав Дончев жена му- Светлана Дончева какво работи в камарата и тя ли ще пътува в Иран?
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Нено Димов
Нено Димов
министър на околната среда
Става на: 53 години
Пламен Димитров
Пламен Димитров
президент на КНСБ
Става на: 54 години
Снежана Ботушарова
Снежана Ботушарова
юрист, депутат от ВНС, бивш посланик в САЩ

Млад мъж влязъл в бижутерия. Продавачката казала:

- О, господине, добре сте дошли при нас! Заради наближаващия празник на жената 8 март имаме отстъпка от 20%. Купете нещо за вашето момиче. Можем да ви предложим злато с форма на сърце. Вашето момиче ще се влюби!

Мъжът тъжно казал:

- Аз нямам момиче...

Продавачката учудена казала:

- Не може да бъде! Вие сте снажен, привлекателен, висок мъж, а нямате момиче. Защо така?

Мъжът още по-тъжно казал:

- Жена ми не позволява.