Даниел Митов ще участва в дискусия за оценка на Европа

ЧАС ПИК

Даниел Митов ще участва в дискусия за оценка на Европа

10592
на 17.03.2016
Даниел Митов ще участва в дискусия за оценка на Европа
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Министър Даниел Митов ще участва в дискусия на тема „Дилемите пред Европа и перспективите на Западните Балкани”. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи. 

препоръчано

Дискусията е в рамките на представянето на годишния външнополитически бележник на Европейският съвет за външна политика (ЕСВП) и ще се проведе днес от 09:30 часа в Дома на Европа, ул. „Г. С. Раковски“ 124.  Събитието се организира от Софийския офис на ЕСВП, Министерство на външните работи и Информационното бюро на Европейския парламент в България.

Участници в дискусията ще бъдат Франциско де Борха Ласхерас - асоцииран директор на ЕСВП Мадрид, Ангел Джамбазки - член на Европейския парламент (Европейски консерватори и реформисти) и Весела Чернева - директор на ЕСВП София. 

„Бележникът“ е тип класация, която прави систематична годишна оценка на Европа и работата й с останалата част на света. Той оценява представянето на 28-те страни членки и европейски институции в 65 политически области, организирани около шестте ключови теми: Китай; Русия; САЩ; Европа и съседи; Близък изток и северна Африка; многостранни въпроси и управление на кризи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК