Двама българи задържани в Италия за трафик на хора

Само в ПИК
Двама българи задържани в Италия за трафик на хора
Автор: ПИК
Дата
Дата
6911
Коментари
0
Двама българи задържани в Италия за трафик на хора

Италианските власти арестуваха двама българи при опит да прехвърлят нелегални имигранти във Франция. Двамата бяха засечени на френско-италианската граница във Вентимиля с 19 нелегални мигранти, между които четири жени и две деца. Повечето са от Судан и Нигерия.

Цената по прехвърлането била по 100 евро на човек. Николай Николов и Александър Станков са били наблюдавани от няколко дни. Те пристигнали във Вентимиля преди две седмици със задачата да организрат логистиката по прехвърлянето на мигранти, но се набили на очи и били проследени. Единият от двамата продружавал нелегалните до зоната Пеля, където другият ги чакал, за да ги качи на фургони и да ги прехвърли във Франция. У единия са намерени 3000 евро.

При обиск на наетото от тях жилище във Вентимиля са намерени документи, които според властите показвали, че става въпрос за органзирана мрежа трафиканти, действаща на територията на Италия.

Още по темата
ГДБОП разкри престъпна група за трафик на хора
Часовник
11:41
Служители на ГДБОП разкриха организирана престъпна група за трафик на хора. Специализирана полицейска операция е проведена на 25 март 2016г от служители от секторите за борба с организираната...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Един мъж умрял и отишъл пред портите на Свети Петър. Свети Петър искал да разбере дали е грешен.
- Ами аз съгреших със тъщата... дойде на гости, заприказвахме се и от приказка на приказка и я оправих. На следващия ден дойде на жената сестрата, пихме кафе и от приказка на приказка и нея оправих. После дойде съседа, пихме по бира, приказвахме и от приказка на приказка и него оправих...
Свети Петър казал:
– Хайде минавай, че май много се заприказвахме с теб...