Две години зад решетките за тийнейджър, убил приятелка в зверска катастрофа

Темида

Две години зад решетките за тийнейджър, убил приятелка в зверска катастрофа

2946
на 03.10.2014
Две години зад решетките за тийнейджър, убил приятелка в зверска катастрофа
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Две години затовр постанови окръжният съд във Враца за тийнейджър, причинил смъртта на приятелка в зверска катастрофа. Подсъдимият младеж е на 19 години и е от село Синьо бърдо.

препоръчано

Инцидентът стана т.г. на 20 март на ул. „Васил Левски“ в родното му място. В лекия автомобил „Рено Клио“ е била и 17-годишната Г.Г., която почина след зверския удар. 

От материалите по делото става ясно, че младежът седнал пиян зад волана. Пробата за алкохол е била 0.87 промила. Движел се с несъобразена скорост – 83 км/ч при разрешени 50. Последвал удар в ел. стълб, който погубил девойката.

Заради това, че причинил смъртта по непредпазливост, съдът наложи 2 години лишаване от свобода на подсъдимия младец, които да бъдат изтърпяни в затворническо общежитие от открит тип. Присъдата подлежи в 15-дневен срок пред Апелативния съд в София. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК