"Движение България на гражданите": Не е имало заплахи по телефона

ЧАС ПИК

"Движение България на гражданите": Не е имало заплахи по телефона

8302
на 12.02.2015
 Движение България на гражданите: Не е имало заплахи по телефона
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Във връзка с публикацията, свързана с името на народния представител от ДБГ (РБ)Бойка Маринска (публикацията можете да видите в "Още по темата"),  държим да уточним, че казуса е описан невярно и много далеч от истината.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Първо, става дума за член на "Движение България на гражданите", нашата собствена партия,от избирателния район на г-жа Маринска, а не за член на "Нова алтернатива".

Второ, човекът се казва Реджеб Трампов, като не е имало подобен на описания от вас разговор, а става дума за съвсем друг казус - името му се оказва в листата на "Нова алтернатива" с кандидатите за съветници за Сърница, той самият удостоверява, че никакви документи за участие в листата и декларации не е подписвал, което изискваше спешната намеса от страна на Централата на ДБГ да се установи истината, както и има ли злоупотреба с личните му данни и нарушение на закона. Обаждането на г-жа Маринска към него е именно с цел да се изясни по какъв начин името на наш член се оказва в листата на друга партия, дали това е свързано с документна злоупотреба, с недобросъвестно използване на личните му данни или е резултат на друго.

Трето, категорично не е вярно, че е имало заплахи, каквито са описани в публикацията, и очевидно няма мотив за тях, след като става дума за член на собствената ни партия, изпаднал в ситуация, в която има нужда от съдействие от Централата ни.

Самата г-жа Маринска е на линия да ви информира, за да можете коректно да опишете нейната гледна точка и цялата ситуация, което разчитаме да направите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО) ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК