БЪЛГАРИЯ ДНЕС

"Движение България на гражданите": Не е имало заплахи по телефона

Само в ПИК
"Движение България на гражданите": Не е имало заплахи по телефона
Автор: ПИК
Дата
Дата
6001
Коментари
0
 "Движение България на гражданите": Не е имало заплахи по телефона

Във връзка с публикацията, свързана с името на народния представител от ДБГ (РБ)Бойка Маринска (публикацията можете да видите в "Още по темата"),  държим да уточним, че казуса е описан невярно и много далеч от истината.

Първо, става дума за член на "Движение България на гражданите", нашата собствена партия,от избирателния район на г-жа Маринска, а не за член на "Нова алтернатива".

Второ, човекът се казва Реджеб Трампов, като не е имало подобен на описания от вас разговор, а става дума за съвсем друг казус - името му се оказва в листата на "Нова алтернатива" с кандидатите за съветници за Сърница, той самият удостоверява, че никакви документи за участие в листата и декларации не е подписвал, което изискваше спешната намеса от страна на Централата на ДБГ да се установи истината, както и има ли злоупотреба с личните му данни и нарушение на закона. Обаждането на г-жа Маринска към него е именно с цел да се изясни по какъв начин името на наш член се оказва в листата на друга партия, дали това е свързано с документна злоупотреба, с недобросъвестно използване на личните му данни или е резултат на друго.

Трето, категорично не е вярно, че е имало заплахи, каквито са описани в публикацията, и очевидно няма мотив за тях, след като става дума за член на собствената ни партия, изпаднал в ситуация, в която има нужда от съдействие от Централата ни.

Самата г-жа Маринска е на линия да ви информира, за да можете коректно да опишете нейната гледна точка и цялата ситуация, което разчитаме да направите.

Още по темата
Нова алтернатива: Заплашват по телефона наш кандидат за общински избори
Часовник
12:45
Ден след като ПП „Нова алтернатива“ регистрира и обяви листата си за кмет и общински съветници в новосформираната община, един от избраните кандидати получава късно обаждане по...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Нено Димов
Нено Димов
министър на околната среда
Става на: 53 години
Пламен Димитров
Пламен Димитров
президент на КНСБ
Става на: 54 години
Снежана Ботушарова
Снежана Ботушарова
юрист, депутат от ВНС, бивш посланик в САЩ

Спаси дърво! Изпий парите за елхата!