ДЕЖА ВЮ! Босия протестира пред парламента, обяви гладна стачка (СНИМКИ)

Животът днес

ДЕЖА ВЮ! Босия протестира пред парламента, обяви гладна стачка (СНИМКИ)

31220
на 13.06.2018
ДЕЖА ВЮ! Босия протестира пред парламента, обяви гладна стачка (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Денят на депутатите започна с два протеста зад парламента. Майките на деца с увреждания продължават палатковия си лагер в градинката. Вчера премиерът Бойко Борисов изпълни искането им социалният министър Бисер Петков да бъде върнат на поста си.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Те обаче заявиха, че ще продължат протеста си, без да го разрастват, докато не бъдат изпълнени исканията им за реформа, припомня "Флагман".

На метри от тях днес е отново и Николай Колев-Босия. Той е издигнал плакат, на който обявява безсрочна гладна  стачка. Исканията му са две. Първото е за незабавна оставка на транспортния министър Ивайло Московски заради "организираните от него престъпни групи”. Второто е за незабавно разтурване на "престъпното Народно събрание на България”.

Босия е заобиколен плътно от петима полицаи. Те вероятно се страхуват него да не извади отново яйца и домати, за да замерва депутатите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК