Дезинфекцират египетските пирамиди

Африка

Дезинфекцират египетските пирамиди

13041
на 25.03.2020
Дезинфекцират египетските пирамиди
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Властите в Египет са започнали усилена дезинфекция в района около пирамидите в Гиза, докато обектите са затворени за посещение за туристите поради разпространението на коронавируса, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Работници с маски и ръкавици започнаха да метат и пръскат алеите около пирамидите, както и центровете за посрещане на посетителите и за продажба на билети.

Но самите гигантски каменни конструкции не бяха третирани.

Всички прочути египетски археологически обекти и музеи - от Египетския музей в Кайро до Долината на царете в Луксор, бяха закрити от понеделник, след като властите предприеха мерки в опит за предотвратяване на разпространението на пандемията.

Пътническите полети също бяха спрени с изключение на онези, предназначени за превозване на последните останали туристи до техните държави. Властите дезинфектират хотели и туристически обекти из цялата страна. В Египет бяха регистриран

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (НА ЖИВО/ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (НА ЖИВО/ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК