Депутатите в Пазарджик - рекордьори по мандати! Янаки Стоилов за седми път в НС

ЧАС ПИК

Депутатите в Пазарджик - рекордьори по мандати! Янаки Стоилов за седми път в НС

9037
на 10.10.2014
Депутатите в Пазарджик - рекордьори по мандати! Янаки Стоилов за седми път в НС
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Рекордьори по мандати са депутатите в Пазарджик. Янаки Стоилов от "БСП - лява България" ще е народен представител за седми път. Той е бил депутат в 36-то, 38-то, 39-то, 40-то, 41-то и 42-то Народно събрание. Освен това той е бил и народен представител в VІІ-то ВНС през периода 1990-91 година.

препоръчано

За четвърти път в парламента ще влезе и проф. Станислав Станилов от ПП „Атака”. Той е бил депутат в 40-то, 41-то и 42-то Народно събрание.

За трети път в парламента ще влезе и Делян Пеевски от ДПС, който е бил народен представител в 41-то и 42-то Народно събрание.

Останалите шестима депутати от 13 Пазарджишки МИР, които ще са депутати за първи път в 43-я парламент, са ген. Стоян Тонев, Десислава Костадинова, Димитър Гечев, Димитър Димитров, Бойка Маринска и Христо Тодоров.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК